Kategorier
FILM & SERIER FILM OG SERIE NYT NYHEDER

God start på marts med flere nyheder på Netflix

Efter en uge uden de helt store nyheder blev starten på marts måned rigtig god for os danske Netflix-abonnenter.

Tre nye serie kom på Netflix (hvor af den ene dog er særdeles velkendt af danske tv-seere) og fire serie blev opdateret med nye sæsoner.

Samtidig fik flere spændende film premiere i denne weekend. F.eks. den 5-dobbelte Oscar-vindende stumfilm ‘The Artist’ og det autentiske drama ’My week with Marilyn’, hvor du kommer helt tæt på en af Hollywoods store legender.

Børnene kan glæde sig over en ny LEGO film og flere Pokemon-film. Endelig kom den medrivende dokumentarfilm ‘Blackfish’ på Netflix. Den handler om tragedien i Sea World, der kostede en hvaltræner livet.

Her på Flixnyt har vi naturligvis beskrevet alle de nye serier, men her får du et overblik over nogle weekendens bedste serie-nyheder:

Fans af tv-serien ‘How I Met Your Mother’ har længe ønsket, at få tilføjet flere sæsoner til de seks, der allerede lå på Netflix. I weekenden kom så 7. sæson af ‘How I Met Your Mother’ og dermed mangler vi kun en enkelt sæson for at være helt opdateret.

Friends_season_one_castHar du også savnet Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler og Ross om eftermiddagen på TV2? Nu kan du se tv-serien ‘Venner’ når du har lyst. De tre første sæsoner af sitcom-serien over dem alle er nu på Netflix.

falling-skies1Sci-Fi fans kan glæde sig over to nyheder i weekenden hvor alle afsnit af serien ‘Alphas’  og 2. sæson af den populære Steven Spielberg-serie ‘Falling Skies’ kom på Netflix.

Er du til agent- eller politiserier vil du formenlig glæde dig over, at de sidste to sæsoner af tv-serien ‘Chuck’ er kommet på Netflix og at politiserien ‘The Glades’ fik premiere i denne weekend. En serie, der ikke har været vist på dansk tv.

Senere på måneden kan du se frem til gensyn med ungdomsserien ‘Dawnsons Creek’ samt komedien ‘Alle tiders barnepige’.

Hold dig opdateret om alle de nye Netflix film og serier her på Flixnyt.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.