Kategorier
BREAKING SERIER

2. sæson af ‘Falling Skies’ nu på Netflix

Millioner af seere følger med i denne Steven Spielberg producerede sci-fi serie ‘Falling Skies’, hvor sæson to netop er kommet på den danske Netflix.

Serien foregår seks måneder efter en invasion af rumvæsner, som har efterladt det meste af verden ude af funktion. Byer ligger i ruiner og infrastrukturen er smadret.

Vi følger Tom Mason (Noah Wyle), som tidligere var historieprofessor og far til tre, men nu er leder af modstandsbevægelsen i Boston, kendt som 2:e Mass. En gruppe, der vil gøre gå langt for at trænge de ondsindede aliens tilbage.

Den nye sæson af ‘Falling Skies’ garanterer mere action. For ud over den udmattende kamp, de selv kæmper mod de invaderende rumvæsner, så tyder meget på at en ny og meget farligere krig er på vej på Jorden.

Serien kører fortsat på den amerikanske kabel tv-kanal TNT, hvor man til sommeren 2014 gør klar til at vise 4. sæson af ‘Falling Skies’

De to første sæsoner ligger på den danske Netflix og består af hver 10 afsnit.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.