Kategorier
BREAKING SERIER

Alle afsnit af tv-serien ‘Chuck’ nu på Netflix

Fans af tv-serien ‘Chuck’ kan godt glæde sig. Nu er sæson 4 og 5 nemlig kommet på den danske Netflix og dermed er alle sæsoner tilgængelig på tjenesten.

Serien hander om Chuck Bartowski (Zachary Levi), der er en genial computernørd hos BuyMore. Han levede et almindeligt liv indtil han åbnede en e-mail, som indlæste stjålne regeringsoplysninger i hans hukommelse. Lige siden har hans liv været fyldt med action, spænding og en cool kæreste, der er hemmelig CIA agent. I starten skulle Sarah Walker (Yvonne Strahovski) blot passe på Chuck, men siden blev de to kærester.

Især seriens 4. sæson betegnes som et højdepunkt med gæsteoptræden fra mange spændende skuespillere, som f.eks Terminator-skuespilleren Linda Hamilton, Dolph Lundgren, Steve Austin og Timothy Dalton, som super skurk.

Seriens producere, Josh Schwartz og McG kombinerer avancerede tekniske dimser, heftig kampsport og redninger i sidste sekund med vidunderlige spioner i denne action-komedie om en helt almindelig fyr ved årtusindskiftet.

‘Chuck’ kørte på den amerikanske tv-station NBC i perioden 2008 til 2012, hvor sidste afsnit blev sendt. Fans af serien har længe diskuteret om det var den rigtige afslutning eller om et dalende antal seere var årsagen til, at stikket blev trukket.

Med tilføjelsen af 4 og 5 sæson ligger alle 91 afsnit af ‘Chuck’ nu på den danske Netflix.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.