Skift til IP-tv og få Danmarks billigst tv-pakke

Mere end 90% af de danske husstande betaler for mere TV end de rent faktisk har brug for, viser en ny undersøgelse fra Forbrugerstyrelsen. Det er særligt os med en streamingtjenester som f.eks. Netflix eller ViaPlay i husstanden, der glemmer at afbestille den store TV-pakke. Det er derfor på tide at få kigget din tv-pakke efter i sømmene, for der er tusindvis af kroner at spare hvert eneste år ved at vælge en billigere tv-pakke.

Flixnyt har lavet en oversigt over Danmarks suverænt billigste tv-pakker, der med garanti vil sparer dig for mange penge. Vi har sammenlignet pris, antal tv-kanaler og features i de billige tv-pakker, så du let kan se hvilken af dem, der vil kunne erstatte din nuværende tv-pakke.

De tre udbydere tilbyder alle IP-tv, som lige nu er de billigste tv-pakker. I dag er der ikke mange om at tilbyde IP-tv, men med Smart TV, Apple TV, Chromecast og apps til spilkonsoller er der ingen tvivl om, at IP-tv er fremtidens tv form. Det kræver blot, at du har en internet-forbindelse, så kan du droppe din eksisterende tv-pakke. Med andre ord kan du få leveret tv på samme måde, som du i dag ser Netflix på.

Flere at udbyderne tilbyder en gratis prøve måned, hvor du kan teste om deres løsning nu også er noget for dig. Ved f.eks. Watz Me Now kan du se Web-TV få minutter efter du har oprettet dig hos Watz Me Now. Klik her for at prøve Watz Me Now GRATIS i 30 dage!

Flixnyt sammenligner Danmarks billigste TV-pakker

 

[css3_grid id=’Table_t1_s10′]

Priserne er indhentet den 29. december 2014 og er alle inkl. moms. Vi tager forbehold for prisstigninger og ændringer hos udbyderne.

Betaler du for meget for din tv-pakke?

Hvis du har fået Netflix, ViaPlay, HBO eller en af de andre streamingtjenester ind i huset, så har du formentlig også opdaget, at forbruget af almindeligt TV er styrtdykket. Vi vil se film og serier når vi har lyst og ikke når det passer tv-stationerne at vise en film. Derfor er det en rigtig god idé, at finde ud af, om du virkelig har brug for alle de kanaler, som du betaler for. Hvis du blot har brug for at kunne se DR og TV2, kan du sagtens få en billig tv-pakke, der koster en brøkdel af hvad du betaler i dag.

Samtidig er tv ikke længere noget vi kun ser på fjernsynet i stuen eller i køkkenet. Nu ser vi film og serier på smartphone, tablets eller computeren – og hvorfor ikke også gøre hele tv-pakken tilgængelig der? Præcis som du ser Netflix via nettet, kan du nu få hele din tv-pakke leveret den vej – meget billigere end det du i dag betaler for kabel-tv.

Mangler du TV3 og 3+?

Desværre er det endnu ikke muligt at få alle danske tv-kanaler via IP-tv. Hvor DR allerede nu er tilgængelig og de fleste af udbyderne også har TV2 og Kanal 5, så kniber det med TV3, 3+ og 3 Puls. Hvis du ikke kan leve dem, så bør du tegne abonnement hos ViaPlay. Her finder du alle reality-serierne som Robinson Ekspeditionen, Familien på Bryggen, Luksusfælden og alle de andre populære tv-programmer. Ligesom de har et hav af tv-serier og film. Lige nu kan du prøve ViaPlay GRATIS i 30 dage.

Tabel-lille-Telia

TV-pakke: 4one

Telia tilbyder tre forskellige pakker. Den lille ‘4one’ er en af markedets bedste billig tv-pakker. Den indeholder alle DR-kanalerne, TV2 og Kanal 5 + nogle kanaler fra nabolandende. Den er perfekt til dig, der ønsker at se tv på din iPad, Smartphone eller computer. Til en pris på 474,- kroner om året, er der råd til et abonnement på Netflix, ViaPlay eller nogle af de andre streamingtjenester. Med ‘4one’ kan du samtidig leje film on-demand via Telia TV, der har et kæmpe udvalg på mere end 4.000 film.

Telia ‘4one’ fordele:
Billig
OK udvalg af danske kanaler
Muligt at se på flere platforme
Apps til iOS og Android
Ingen binding

Telia ‘4one’ ulemper:
Kun én bruger ad gangen
Ikke muligt at se på almindeligt TV (Kræver en tv-boks + Telia bredbånd)
Mangler optage-funktion

TV-pakke: 4all

Telias store pakke ‘4all’ byder på markedets suverænt største tv-pakke på IP-tv. Ikke færre end 49 tv-kanaler: 16 danske + Disney, Eurosport og et hav af dokumentar kanaler. Dette er for dig, der alligevel ikke ser TV på fjernsynet, men ønsker det store udvalg når du ser TV på dine mobile platforme. Med en pris på knap 1.800,- halvårligt er ‘4all’ ikke billig, men dog stadig billigere end de traditionelle tv-pakker. Med ‘4all’ kan du samtidig leje film on-demand via Telia TV, der reklamerer med, at de har Danmarks største udvalg af film on-demand. Lige nu kan du prøve Telia ‘4all’ gratis i den første måned – uden binding!

Telia ‘4all’ fordele:
Det største udvalg af kanaler
Muligt at se på flere platforme
Apps til iOS og Android
Ingen binding

Telia ‘4all’ ulemper:
Understøtter ikke Chromecast eller AirPlay
Kun én bruger ad gangen
Ikke muligt at se på almindeligt TV (Kræver en tv-boks + Telia bredbånd)
Mangler optage-funktion (Kræver en tv-boks + Telia bredbånd)

Tabel-lille-WatzMeNow

Watz Me Now er lukket!

Det danske firma Watz Me Now er desværre lukket. Firmaet bød på det måske mest spændende og nyskabende tv-tilbud i Danmark, men i en pressemeddelse fra Watz Me Now nævnes udfordringen med at få kunder nok, ligesom priser for rettighedernr til de forskellige tv-kanaler, som værende årsagen til at firmaet lukkede med udgangen af maj 2015.

 Tabel-lille-WorldTV

World TV er lukket!

Den første udbyder af IP-tv herhjemme World TV, lukkede den 1. juli 2015 da det ikke lykkedes for dem at genforhandle TV-rettighederne. Det lille firma fra Næstved fortæller på deres hjemmeside at de slukker for signalet for bestandigt den 1. juli.

 

Hvad er IP-tv?

IP-tv står for Internet Protokol television, hvilket i virkeligheden bare er TV leveret via internettet i stedet for TV fra de traditionelle kanaler: Luft linje, satellit og kabel. Typisk kan du få IP-tv bare du har en stabil internetforbindelse. Da IP-tv lægger beslag på dele af din internetforbindelse, bør du have mindst 2 mbit for at være sikker på, at du kan se IP-tv i en god kvalitet. Da IP-tv leveres via internettet er tv-pakkerne typisk billigere end traditionelle tv-pakker og kan i dag fås fra 69,- kroner om måneden.