Kategorier
BREAKING SERIER

Science fiction-serien ‘Alphas’ nu på Netflix

Opdateret d. 20. februar 2017: Serien Alphas forsvinder fra Netflix den 28. februar 2017. Det er uvist hvornår serien vender tilbage på Netflix.

Den anmelderroste amerikanske science fiction-serie ‘Alphas’ kan nu ses på den danske Netflix.

I serien følger vi Dr. Lee Rosen (David Strahairn) som leder en gruppe mennesker med særlige kræfter, de såkaldte ‘Alphas’.

Gruppen tæller Gary Bell (Ryan Cartwright), en autistisk ung mand, som kan se elektromagnetisk stråling. Marinesoldaten Cameron (Warren Christie), som behersker hyperkinesi. Han har et forhold med Nina (Laura Mennell), hvis talent er at overtale andre. Rachel Pirzad (Azita Ghanizada) har evnen til at bemærke selv de mindste detaljer og den tidligere FBI-agent Bill Harken (Malik Yoba) som for korte perioder kan øge både styrke, hurtighed og udholdenhed.

Gruppen arbejder på at uskadeliggøre andre ‘Alphas’ som bruger deres superkræfter på knap så gode hensigter.

Der er lavet to sæsoner af ‘Alphas’, men desværre tyder intet på, at der kommer en 3. sæson af serien. Den amerikanske kabel tv-kanal SyFy valgte nemlig at trække stikket på serien, da 2. sæson var sendt.

Alle 24 afsnit af ‘Alphas’ kom på den danske Netflix den 1. marts 2014.

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.