Kategorier
BREAKING FILM

Den smukke ‘My week with Marilyn’ på Netflix

Den smukke og gribende  ‘My week with Marilyn’  fra 2011 om en af verdens store filmlegender Marilyn Monroe er nu på Netflix.

I 1956 ankommer Marilyn Monroe (Michelle Williams) til London for at indspille en af filmhistoriens store klassikere ‘Prinsen og korpigen’. Hun skal spiller over for den temperamentsfulde Laurence Olivier (Kenneth Branagh), der også er instruktør på filmen.

Monroe og Olivier kommer hurtigt på kant og da alt spidser til, forsøger unge instruktørassistent Colin Clark (Eddie Redmayne) at støtte Monroe. De to må flygte fra filmsettet og sammen tilbringer de en uge i Marilyns hus, hvor Clark oplever både den skrøbelige og den sexede side af Monroe.

my-week-with-marilynmichelle_williams‘My Week with Marilyn’ bygger på virkelige hændelser og er baseret på autentiske dagbogsnotaterder.

Dette er en fantastisk film, hvor især Michelle Williams er eminent som Marilyn Monroe.

Weekendavisen skrev i sin anmeldelse af filmen: “Er man interesseret i Marilyn Monroe skal man se denne film. Den føjer intet til summen af viden og rygter om stjernen, men den er sød og gennemført realiseret.”

‘My Week with Marilyn’ kom på den danske Netflix den 1. marts 2014

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.