Kategorier
BREAKING FILM

Michael Fassbender i den kontroversielle ‘Shame’

Oplev Michael Fassbender – en af tidens største stjerner – i den anmelderroste film ‘Shame’ på Netflix.

Filmen, som er fra 2011, handler om Brandon Sullivan (Michael Fassbender) – en newyorker i 30’erne, som kæmper med sex-afhængighed. Han udlever sine private, seksuelle fantasier ved jævnlige besøg hos prostituerede. Da hans søster, Sissy (Carey Mulligan), kommer på uanmeldt besøg, får han svært ved at skjule sine særlige tilbøjeligheder.  Hun ønsker at hjælpe ham med problemet og flytter derfor ind på ubestemt tid, men forholdet mellem de to søskende udvikler sig i en foruroligende retning.

Dette er instruktøren Steve McQueen’s anden film. Han første film ‘Hunger’ fra 2008, havde også Michael Fassbender i hovedrollen. Michael Fassbender fik både en BAFTA- og en Golden Globe-nominering for sin rolle i ‘Shame’. 

De danske anmeldere var meget begejstrede for filmen og Berlingske anmelder, Louise Sauntved gav filmen 6 ud af 6 stjerner. Hun skrev blandt andet “at intet er overladt til tilfældighederne i denne film, som kombierer filmkunst med stor skuespilkunst fra Fassbender”

‘Shame’ kom på den danske udgave af Netflix den 1. marts 2014

http://youtu.be/Zh2w0iym0Gk

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.