Kategorier
BREAKING FILM

Fra Twilight-forfatteren: ‘The Host’ på Netflix

Filmen ‘The Host’ er baseret på Twilight-forfatteren Stephenie Meyers roman af samme navn, der på dansk hedder ‘Vandrende sjæle’

I filmen ‘The Host’ befinder vi os i en fremtidig verden, hvor menneskeheden er blevet invaderet af fremmede sjæle, der overtager menneskets sind én efter én.

Den unge kvinde Melanie Stryder (Saoirse Ronan) har stadig sin frie vilje og er derfor konstant på flugt. En dag møder hun menneskedrengen Jared (Max Irons) og det er kærlighed ved første blik. Men parret får desværre kun kort tid sammen, da Melanie fanges og overtages af sjælen Wanderer.

‘The Host’ er instrueret af Andrew Niccol og filmen fik en hård medfart af de danske anmeldere, da den kom op i biograferne i 2013.  En af de mest positive var Henning Høegs anmeldelse i BT, hvor han gav filmen 4 stjerner og skrev: “De unge skuespillere giver flot liv til budskabet og i en vigtig birolle giver én af branchens bedste, William Hurt, hele historien tyngde”

Det er endnu uvist om der kommer en ‘The Host 2’. Vi ved dog, at Twilight-forfatteren Stephenie Meyer arbejder på en efterfølger til bogen ‘Vandrende sjæle’, så mon ikke der kommer en to’er på et tidspunkt.

Indtil da kan du se ‘The Host’, som kom på den danske Netflix den 1. marts 2014.

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.