Kategorier
FILM OG SERIE NYT

Nye film og serier på Netflix til februar 2017

Der er masser af nye film og serier på plakaten hos Netflix i årets koldeste måned. Streamingtjenesten har netop løftet lidt af sløret for, hvad du kan glæde dig til i februar 2017.

Dette er naturligvis ikke en komplet liste, men blot en lille teaser for, hvad der blandt andet kommer.

Her på redaktionen glæder vi os især over, at The Blacklist sæson 3 nu endelig kommer på Netflix, ligesom vi er spændte på at se den helt nye originale Netflix-serie Santa Clarita Diet med Drew Berrymore i hovedrollen. Begge serier kommer på Netflix til februar.

Nye serier på Netflix til februar

3. februar 2017 – Santa Clarita Diet sæson 1

Santa Clarita Diet handler om parret Sheila (Drew Barrymore) og Joel (Timothy Olyphant), der sammen med deres teenagedatter Abby (Liv Hewson) lever et stille og roligt liv i den lille by Santa Clarita uden for LA … Lige indtil Sheila får viklet hele familiens liv rundt på gulvet med sin noget bizarre diæt.

Santa Clarita Diet på Netflix

3. februar 2017 – Riverdale sæson 1

I februar fortsætter Netflix med at sende nye afsnit af den mystiske ungdomsserie, Riverdale, hvor første afsnit kommer på streamingtjenesten den 27. januar 2017. Da serien sendes samtidig på amerikansk TV kommer der blot et enkelt afsnit på Netflix om ugen.

Riverdale på NEtflix

3. februar 2017 – The Blacklist sæson 3

Glæd dig til endnu en sæson af The Blacklist sæson 3, hvor FBI-agenten Elizabeth “Liz” Keen nu er på flugt sammen med den kriminelle mastermind Raymond “Red” Reddington. De kæmper for hele tiden at være et skridt foran deres tidligere kolleger, og Liz dykker dybere og dybere ned i Reds underverden af kriminelle kontakter og hemmelige missioner. Følg med i, om rækken af nye, berygtede personer på den sorte liste i denne sæson vil føre til deres overlevelse eller død.

7. februar 2017 – Shadowhunters: The Mortal Instruments sæson 2

Også med fantasy-serien Shadowhunters: The Mortal Instruments sæson 2 kommer der flere afsnit i februar. Serien kom på Netflix i starten af det nye år, men da serien sendes samtidig på amerikansk TV får vi altså blot et enkelt afsnit om ugen.

Shadowhunters - The mortal instruments på Netflix

24. februar 2017 – Ultimate Beastmaster

Det første gameshow på Netflix nogensinde. Det nye, actionspækkede gameshow, der har fået titlen Ultimate Beastmaster, får premiere på Netflix den 24. februar 2017. Her vil 108 topatleter og sportsudøvere fra USA, Brasilien, Sydkorea, Mexico, Tyskland og Japan kæmpe mod hinanden i et af de mest krævende forhindringsløb om titlen som den Ultimative Beastmaster.

Ultimate Beastmaster på Netflix

Nye originale film på Netflix til februar

1. februar 2017 – 12 years a slave

I 12 years a Slave er vi tilbage i 1841, tiden før borgerkrigen i USA, hvor vi følger Solomon Northup, en fri sort mand fra det nordlige New York. Familien bor i Saragota, hvor Solomon lever af at spille violin. En dag bliver han brutalt bortført og solgt til slaveri på en bomuldsfarm i det sydlige USA. I sin kamp for frihed møder Solomon grusomhed og kæmper for, ikke bare at holde sig i live, men også at bevare sin værdighed som menneske.

1. februar 2017 – Sun Belt Express

Den amerikanske indie-film, Sun Belt Express fra 2014 kommer på Netflix til februar. Filmen handler om den tidligere professor Allen King (Tate Donovan), der er blevet fyret fordi han har plagieret en af de studerenes opgaver. For at overleve og få de penge, som han skylder sin ekskone, begynder han at tjene penge på at smugle illegale immigranter over grænsen fra Mexico og ind i Arizona.

1. februar 2017 – Like Crazy

Anna og Jacob falder øjeblikkeligt for hinanden, da de mødes, mens de begge er studerende på et universitet i Los Angeles. Men Anna er britisk, og da hun er færdig med sine studier, beslutter hun sig for at blive i USA, selvom hun ikke har opholdstilladelse. Efter et besøg hjemme i England kan hun imidlertid ikke få lov at komme ind i USA igen. Mens Anna kæmper med myndighederne, må hun og Jacob afgøre, om deres forhold er de mange prøvelser værd.

2. februar 2017 – American Heist

James og Frankie var blot teenagere, da Frankie blev dømt for at have skudt en politibetjent, og sendt i fængsel. Ti år senere har James endelig fået styr på sit liv. Han søger finansiering, for at åbne sit eget værksted og forsøger at finde sammen med hans gamle flamme Emily. Deres fremtidig sammen ser lys ud, indtil Frankie uden varsel dukker op igen og infiltrerer hans bror i et farligt bankrøveri.

3. februar 2017 – Imperial Dreams

Vinderen af publikumsprisen ved Sundance Filmfestivalen 2014, Imperial Dreams kommer snart på Netflix. Filmen handler om den 21-årige Bambi Jones, der har alle odds imod sig, men alligevel insisterer han på at få sit liv på ret kurs. Moren er dybt alkoholiseret, så Bambi er vokset op hos sin onkel, gangsteren Shrimps, i den hårde og berygtede Los Angeles-bydel Watts. Bambi er forfatterspire, og får publiceret en novelle i det anderkendte litteraturtidsskrift McSweeney’s, mens han sidder i fængsel.

Imperial Dreams på NEtflix

8. februar 2017 – Batman v Superman: Dawn of justice

To af retfærdighedens sværvægtere – Batman/Bruce Wayne og Superman/Clark Kent – står ansigt til ansigt i den længe ventede styrkeprøve. Men mens Gotham Citys formidable vagtmand går i clinch med Metropolis’ beundrede frelser, spekuleres der i verden på, hvilken slags helt man egentlig har brug for, og en ny fare, der kan true menneskeheden, opstår.

10. februar 2017 – David Brent: Life on the road

Den amerikanske komedie Life on the Road handler om David Brent, der er kendt fra tv-serien ‘The Office’. Vi følger hans rejse mod drømmen om at blive en kendt rockmusiker. Det er Ricky Gervais, der vender tilbage i rollen som den arrogante chef i filmen, som han også selv har instrueret.

David Brent- Life on the Road

14. februar 2017 – Girlfriend’s Day

Girldriend’s Day handler om nogle af dem, vi aldrig rigtig skænker en tanke: Dem der skriver de kort du kan købe i butikkerne til f.eks bryllupper, mors dag og fødselsdage? Det er de rene ordekvilibrister og en af dem er Ray Wentworth (Bob Odenkirk). En gang var han kongen blandt ordsmedene, men efter en personlig nedtur er han reduceret til kort-skriver. Hans redning kan måske blive nationens nyeste mærkedag: Girlfriend’s Day.

Girlfriend's Day på Netflix

15. februar 2017 – American Crime Story: The people vs OJ Simpson

American Crime Story er en serie, der kigger nærmere på nogle af historiens mest omtalte kriminalsager. Denne gang er det måske den mest kendte af dem alle. Sagen mod den kendte amerikanske basketball-stjerne, O. J. Simpson.

American Crime Story - The People

22. februar 2017 – The Amazing Spider-Man

‘The Amazing Spider-Man’ er den fjerde Spider-Man-film, som dog ikke er en fortsættelse af filmene med Tobey Maguire. Filmen fortæller historien om Peter Parker (Andrew Garfield), en outsider i high school, som blev forladt af sine forældre, da han var lille, og opfostret af sin onkel Ben (Martin Sheen) og sin tante May (Sally Field). Mens teenageproblemerne hober sig op, forsøger Peter at få det til at fungere med sin første kæreste Gwen Stacy (Emma Stone).

The Amazing Spider-Man

24. februar 2017 – I don’t feel at home in this world anymore

Dette er historien om Ruth (Melanie Lynskey), en sygehjælper, der går igennem en personlig krise og har meget lavt selvværd. Det ændrer sig imidlertid, da hendes hus hærges af indbrudstyve, der sjæler en sølvske, hun har arvet fra sin bedstemor. Da politiet ikke vil hjælpe, beslutter Ruth sig for at tage sagen i egen hånd og finde frem til gerningsmændene.

I Dont Feel at Home In This World Anymore

Nyt til børn og unge på Netflix til februar

14. februar 2017 – Project MC2: Valentins special

Project Mc2 - Season 3A

17. februar 2017 – Dragerytterne: Kapløb til kanten sæson 4

Endelig er Dragerytterne: Kapløb til kanten sæson 4 klar på Netflix. Igen skal Hikke og hans drage, Tandløs på nye eventyr. Det er folkene bag Sådan træner du din drage, der står denne serie.

24. februar 2017 – Legend Quest sæson 1

Legend Quest

 

24. februar 2017 – Veggietales In The City

VeggieTales in the City

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.