Kategorier
BREAKING FOR BØRN NYHEDER

Dragerytterne: Kapløb Til Kanten sæson 4

Nu er Dragerytterne: Kapløb Til Kanten (Dragons: Race to the Edge) sæson 4 klar på Netflix.

Det er folkene bag “Sådan træner du din drage”, der står bag denne nye serie og det er da også hovedpersonerne fra de populære film, Hikke og Tandløs skal på nye eventyr.

Hikke og Tandløs leder dragerytterne ud over Bersærkøs grænser og opdager et mystisk drageøje med ældgamle hemmeligheder, der fører dem til nye verdener fyldt med aldrig før sete drager. Men heltene forfølges af grådige dragejægere, der ikke skyr nogen midler for at få fingrene i drageøjet.

Dragerytterne: Kapløb Til Kanten sæson 2 blev Bersærksø igen angrebet og derfor besluttede Astrid sig for at træne en ekstra gruppe drageryttere for en sikkerheds skyld. Men ingen kunne forstille sig, hvor hurtigt gruppen måtte i aktion.

I Dragerytterne: Kapløb Til Kanten sæson 3 bliver Hikke og Tandløs lokket i en fælde. En usandsynlig redningsmand må komme dem til undsætning.

Dragerytterne: Kapløb Til Kanten sæson 4 forsøger dragerytterne at redde Dronning Malas drage, som Viggo stjal for at kunne tilintetgøre Dragefortet.

Dragerytterne: Kapløb til kanten på Netflix

Med Dragerytterne: Kapløb til kanten har Hikke og Tandløs i den grad indtaget Netflix, hvor også filmene Sådan Trænder Du Din Drage og kortfilmen Dragons: Dawn of the Dragon Racers kan ses.

Dragerytterne: Kapløb til kanten sæson 4 kom på Netflix den 17. februar 2017, hvor de tre første sæsoner også kan ses. Serien kan naturligvis ses med dansk tale.

Se traileren til Dragerytterne: Kapløb til kanten

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.