Kategorier
FOR BØRN NYHEDER

Sådan Træner Du Din Drage på Netflix

Det fantastiske Dreamworks-eventyr Sådan Træner Du Din Drage fra 2010 kan nu ses på Netflix.

Sådan Træner Du Din Drage er historien om Hikke, en viking teenager, der bor på øen Berk i en ikke super idyllisk viking by.

Han passer ikke helt ind i sin stammes mangeårige tradition for heroiske dragekampe. Faktisk er det at bekæmpe en drage en del af stammens optagelsesceremoni, men Hikkes liv bliver vendt fuldstændigt på hovedet, da han skyder en natskygge-drage ned. Han får nemlig medlidenhed med dragen og bliver venner med det store dyr.

Et venskab der udfordrer ham og de andre vikinger til at se verden på en helt ny måde.

Filmen er baseret på Cressida Cowells roman og det er folkene bag store animationsfilm som Shrek, Madagascar og Kung Fu Panda, der står bag Sådan Træner Du Din Drage.

CinemaZone gav filmen 4 stjerner og skrev: “…er dermed flot bevis på, at DreamWorks stadig kan følge med Pixar og Disney, når det gælder underholdende animation, for filmen er ikke kun fyldt med overskud, den er decideret dragende.”

Sådan Træner Du Din Drage på Netflix

Sådan Træner Du Din Drage kom på Netflix den 15, august 2015.

Her er det også muligt at se Sådan Træner Du Din Drage 2. Hvis du elsker dette fantastiske vikinge- og drage univers kan du godt glæde dig Sådan Træner Du Din Drage 3 kommer formentlig i biograferne i 2017.

Se traileren til Sådan Træner Du Din Drage

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.