Kategorier
FILM

This Is Where I Leave You

Den amerikanske komedie This Is Where I Leave You kan nu ses på Netflix.

This Is Where I Leave You følger en jødisk søskende flok, der pludselig tvinges til deres barndomshjem da deres far dør. Faderens sidste ønske var at samle hele familien i barndomshjemmet i en uge, hvor de skal sidde Shivah, en 7-dages sørgeperiode med mange strikse regler.

De fire voksne søskende, der ellers alle har deres egne problemer at tumle med, skal nu bo under samme tag i en uge sammen med både deres udbusende mor (Jane Fonda), ægtefæller og endda også ekskærester.

Konfrontationen med deres fortid og deres skrøbelige forhold til de personer, som kender og elsker dem mest, får dem til at genoprette forholdet på hysterisk og rørende vis midt i kaos, humor, hjertesorg og forløsning, som kun familien kan give.

This Is Where I Leave You kom ikke i de danske biografer. CinemaOnline gav filmen 3 stjerner og skrev: “Masser af kendte skuespillere kan ikke redde filmen fra at være lettere mislykket.”

This Is Where I Leave You kom på Netflix den 10. august 2015.

Se traileren til This Is Where I Leave You

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.