Kategorier
FOR BØRN NYHEDER

Sådan Træner Du Din Drage 2 på Netflix

Det super flotte animationseventyr Sådan Træner Du Din Drage 2 fra 2014 kan nu ses på Netflix Danmark.

Vi er tilbage på øen Berk, hvor alt ånder fred og ro, siden vikingerne, og ikke mindst viking teenageren Hikke, tæmmede de vilde drager for snart fem år siden.

Mens Astrid, Svend Snotfjæs og alle de andre har travlt med at udfordre hinanden i øens nye favoritsport: drageræs tager Hikke og Tandløs, den eneste drage af sin art, ud på lange flyveture og finder spændende nye verdener.

En dag opdager de en hemmelig grotte, der er hjemsted for mange vilde drage. De er tilsyneladende blev fanget af en gruppe dragejægere, som har planer om at sende de ellers fredelige væsener til den frygtede Drago, der ønsker at starte en ny dragekrig.

Og som om det ikke var nok, støder den unge helt og hans drage også på den mystiske Dragerytter. Hikke må indse at verden er større og farligere end livet på Berk.

Den første Sådan Træner Du Din Drage fra 2010 tog alle fans af eventyr med storm med sin blanding af vikinger og drager. Sådan Træner Du Din Drage 2 er den midterste del af den store dragetriologi, der er baseret på Cressida Cowells populære bøger.

Det er holdet bag store animationssucceser som Shrek, Madagascar og Kong Fu Panda, der står bag Sådan Trænder Du Din Drage-filmene.  De danske stemmer leveres af blandt andre Robert Hansen, Niels Olsen og Özlem Saglanmak.

Politiken gav filmen 5 stjerner og skrev: “…må blive sommerferiens film for skolebørn og voksne med den mindste smule humør under vingerne.”

Sådan Træner Du Din Drage 2 kom på Netflix den 11. marts 2015.

Se traileren til ‘Sådan Træner Du Din Drage 2’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.