Kategorier
NETFLIX SERIER NYHEDER SERIER

Seriepremiere: The Returned eksklusivt på Netflix

Den amerikanske tv-serie The Returned kan nu ses på Netflix Danmark.

I denne spændingsfyldte, nye serie følger vi en gruppe mennesker, som vender tilbage til deres hjemby efter at have været døde i flere år. En teenager, en musiker, en gammel mands hustru og en lille dreng synes ikke at have nogen fællesnævnere, ikke engang hvornår eller hvordan de døde. Men én ting har de til fælles: Deres tilbagevenden får konsekvenser langt ud over nuet og ændrer fuldstændig, hvordan de og deres nærmeste oplever livet og døden.

The Returned på Netflix

The Returned er en genindspildning af den franske serie Les Revevants, som også kan ses på Netflix. Den vandt i øvrigt en Emmy i 2013, som bedste internationale dramaserie

Den nye udgave er produceret af Carlton Cuse og Raelle Tucker, der tidligere har stået bag store seriesucceser som LOST og True Blood. The Returned kører simulant med den amerikanske visning af serien på tv-kanalen A&E, hvilket betyder at der kommer et nyt afsnit på Netflix hver uge, umiddelbart efter det er vist i USA.

The Returned kom på Netflix den 10. marts 2015.

Se traileren til The Returned

http://youtu.be/C1tySvbnPUA

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.