Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Riverdale på Netflix

Den amerikanske ungdomsserie, Riverdale kan nu ses på Netflix.

Vi er i den fiktive amerikanske by, Riverdale, hvor skoleåret netop er begyndt. Hele byen taler stadig om det tragiske dødsfald der ramte byens gymnasium, da Jason Blossom døde under mystiske omstændigheder.

Teenageren Archie Andrews (KJ Apa) har dog sine egne problemer at slås med. Et ødelagt venskab med Jughead Jones (Cole Sprouse) og et nu afsluttet forbudt forhold med byens unge musiklærer, Ms Grundy (Sarah Habel).

Sommeren fik Archie til at indse, at han ikke vil gå i sin far, Freds (Luke Perry) fodspor, men i stedet få en karriere i musikbranchen. Afslutningen på forholdet til Ms Grundy betyder, at han på få hjælp andre steder og han henvender sig til sangeren, Josie McCoy (Ashleigh Murray), som dog kun vil fokusere på sin egen karriere.

Betty Cooper (Lili Reinhart) er blevet forelsket i Archie, hvilket kunne blive et problem mellem hendes ny veninde Veronica Lodge (Camila Mendes), som lige er flyttet til byen.

Se Archie og hans venner prøve at navigere mellem emner som sex, romantik, skolen og familien, mens de bliver viklet ind i et mørkt mysterium.

Riverdale på Netflix

Der er indtil videre kun lavet en enkelt sæson af serien og det er på nuværende tidspunkt uvist om der kommer en Riverdale sæson 2. Serien er bestilt af den amerikanske tv-station The CW, hvor den fik premiere den 26. januar.

Riverdale sæson 1 kom på Netflix den 28. januar 2017, hvor der kommer nye afsnit to dage efter afsnittet har haft premiere på The CW.

Se traileren til Riverdale

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.