Kategorier
NYHEDER SHOWS

Ultimate Beastmaster nu på Netflix

Normalt forbinder vi Netflix med film og serier, men nu er streamingtjenesten klar med en helt ny programtype: Et gameshow med selveste Sylvester Stallone som vært.

Det nye, actionspækkede gameshow har fået titlen Ultimate Beastmaster og her vil 108 sportsudøvere fra USA, Brasilien, Sydkorea, Mexico, Tyskland og Japan kæmpe mod hinanden i et af de mest krævende forhindringsløb om titlen som Beastmaster.

Bag showet står action-ikonet Sylvester Stallone og Dave Broome (The Biggest Loser, Strong), der, udover rollen som producere, også medvirker i gameshowet.

Ultimate Beastmaster på Netflix

Gameshowet produceres i seks lokale versioner, med lokale værter og deltagere, og består af i alt ti 60 minutter lange episoder. I hver episode vil 12 deltagere, to fra hvert land, konkurrere om at blive udnævnt som Beastmaster – og i tiende og sidste afsnit af gameshowet vil de ni vindere så mødes i et endeligt opgør – nemlig den afgørende kamp om at blive kåret som årets Ultimate Beastmaster.

Ultimate Beastmaster sæson 1 kom på Netflix den 24. februar 2017.

Se hvad du kan glæde dig til her i traileren:

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.