Kategorier
BREAKING SERIER

Seriepremiere: Santa Clarita Diet på Netflix

Opdateret den 29. marts 2017

Den nye Netflix-serie: Santa Clarita Diet, der har Drew Barrymore og Timothy Olyphant i hovedrollerne, kan nu ses på streamingtjenesten.

Serien handler om ejendomsmægler-parret Sheila (Drew Barrymore) og Joel (Timothy Olyphant), der sammen med deres teenagedatter Abby (Liv Hewson) lever et stille og roligt, måske endda et lidt kedeligt liv, i den lille by Santa Clarita uden for LA.

Det bliver der i den grad vent op og ned på, da Sheila går på en bizar diæt og gennemgår en dramatisk forandring, som sender dem begge mod død og ødelæggelse … men på den gode måde. En forandring, der får viklet hele familiens liv rundt på gulvet.

Serien er skabt af Victor Fresco, der også var manden bag komedieserien Better Off Ted, som kun fik to sæsoner.

Anmelderne om Santa Clarita Diet

Anmelderne har været meget splittede i deres anmeldelse af serien:

Det danske filmmagasin Ekko gav serien 4 stjerner og skrev: “Satiren er diffus, men humoren sprøjter veloplagt i blodig Netflix-serie, der viser en flink zombies kvaler i forstaden.”

Den norske avis, Dagbladet er noget mere hård i tonen: “Ti minutter inde i første episode dør Drew Barrymore. Fem minutter senere misundner jeg hende”, skriver anmelderen og giver kun serien 2 stjerner.

Til gengæld er Flixnyt-brugerne virkelig begejstrede for serien. Nounie Milinkiewicz skriver således på vores facebook-side:  “Det er en rigtig god serie, fordi den ikke ligner alle mulige andre serier. Det er lidt svært at skrive for meget uden at give spoilers, denne her har en lidt anden måde at være på, hvilket er rart.” 

Santa Clarita Diet på Netflix

Santa Clarita Diet kom på Netflix den 3. februar 2017. Sæson 1 bestå af i alt 10 afsnit, der alle kan ses på Netflix.

Se Santa Clarita Diet på Netflix HER

Se traileren til Santa Clarita Diet

https://www.youtube.com/watch?v=3nEj9SFFM4Q

Hvornår kommer Santa Clarita Diet sæson 2 på Netflix?

Rigtig mange Netflix-brugere har taget serien til sig og sæson 1 er blevet binge watched på få dage. Heldigvis er der nu godt nyt til alle SCD-fans.

Netflix meddelte nemlig den 28. marts 2017, at Sheila og Joel vender tilbage i 2018 med Santa Clarita Diet sæson 2.

Der er endnu ikke sat dato på hvornår sæson 2 kan ses på streamingtjenesten, men et godt bud fra Flixnyt-redaktionen er, at SCD sæson 2 kommer på Netflix i løbet af februar 2018.

Vi skal naturligvis nok holde dig orienteret her på siden, på vores facebook-side og i vores gratis nyhedsmail, hvor du et par gange om måneden får alle Netflix-nyhederne direkte i din indbakke.

Se teaseren til Santa Clarita Diet sæson 2

Billede fra den nye Netflix-serie Santa Clarita Diet.
Billede fra den nye Netflix-serie Santa Clarita Diet.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.