Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

The Blacklist sæson 3 på Netflix

The Blacklist, sæson 3  kan nu ses på Netflix. Serien af en af de mest seete tv-serie på amerikansk TV.

Dette er serien om den tidligere flådeofficier, Raymond Reddington (James Spader), der vender familie og karriere ryggen for at blive rådgiver for internationale terrorister og forbrydere under navnet ’The Concierge of Crime’, hvilket gør ham til en af verdens mest eftersøgte forbrydere.

En dag dukker ‘Red’ pludselig op til overfladen igen og melder sig selv til CIA. Han tilbyder at sladre om alle dem, han har arbejdet sammen med – alle dem der står på hans ‘blacklist’. Hans eneste betingelse er, at han kun vil tale med den nyslået CIA-agent, profileringseksperten Elizabeth “Liz” Keen (Megan Boone), der har første dag på jobbet.

Spørgsmålet er om Reddington kender  Liz i forvejen?

The Blacklist sæson 3

Spoileralert: I det følgende afsløres noget af handlingen i de foregående sæsoner, så har du ikke set dem, bør du ikke læse videre 🙂

Blacklist-season-2-netflix
Lige nu kan du se The Blacklist sæson 4 på ViaPlay. Prøv ViaPlay 100% gratis i 30 dage.

Her i The Blacklist sæson 3 er FBI-agenten Elizabeth “Liz” Keen på flugt sammen med Raymond “Red” Reddington.

De kæmper for hele tiden at være et skridt foran deres tidligere kolleger, og Liz dykker dybere og dybere ned i Reds underverden af kriminelle kontakter og hemmelige missioner.

Følg med i, om rækken af nye, berygtede personer på den sorte liste i denne sæson vil føre til deres overlevelse eller død …

Se The Blacklist sæson 4 på ViaPlay –  Prøv ViaPlay gratis i 30 dage. Klik her!

The Blacklist på Netflix

Glæd dig til en vanvittig spændende serie, med en James Spader i absolut storform. Han er intet mindre end perfekt i rollen som Raymond Reddington og han var i 2015 nomineret til en Golden Globe for netop den rolle.

Politiken gav serien 3 stjerner og skrev (om første sæson) “Den er spændende, velklippet og overlegent produceret, action-spækket og tilpas uforudsigelig til at holde selv en kræsen thriller-aficionado fangen, men gør sig ingen anstrengelser for at realisere egentlige romankvaliteter. Det er, hvad det er.”

Der er indtil videre lavet fire sæsoner af The Blacklist. Sæson 4 kører netop nu (februar 2017) på den amerikanske tv-station, NBC og kan ses på ViaPlay.

Det er på nuværende tidspunkt uvist om der kommer en The Blacklist sæson 5. Flere amerikanske medier, der i blandt den velansete avis The Wall Street Journal og netmediet International Business Time spekulerer i, at sæson 4 bliver sidste sæson – især efter afsnit 8, der har titlen: Dr. Adrian Shaw: Conclusion.

Når du har set sæson 3 på Netflix kan du se The Blacklist sæson 4ViaPlay. Husk at du kan se ViaPlay 100% gratis i 30 dage ved at klikke her. Gælder kun for nye kunder.

The Blacklist sæson 3 kom på Netflix den 3. februar 2017.

Se traileren til The Blacklist sæson 3

https://www.youtube.com/watch?v=JzO5EIDiUqQ

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.