Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Shadowhunters – The Mortal Instruments sæson 2 på Netflix

Den længe ventede fantasy-serie Shadowhunters – The Mortal Instruments sæson 2 kan nu ses eksklusivt på Netflix.

Serien følger Clary Fray (Katherine McNamara) er en typisk teenager, hvis liv bliver vendt på hovedet, da hun på sin 18-års fødselsdag finder ud af, at hun er en del af en særlig menneskeracen Shadowhunters, der har engleblod og jager dæmoner for at beskytte menneskeheden.

Da hendes mor, Jocelyn kidnappes af en magtfuld fjende fra fortiden, kastes Clary ud i sit nye liv som dæmonjæger. Hun tages dog under oplæring af den charmerende Shadowhunter Jace Wayland (Dominic Sherwood).

Shadowhunters – The Mortal Instruments sæson 2

Spoileralt: Dele af handlingen i sæson 1 kan afsløres herunder, så har du ikke set sæson 1 færdig bør du stoppe med at læse og få tændt for Netflix i en fart.

Her i sæson 2 genforenes Jocelyn (Maxim Roy) endelig med sin familie, men der er problemer. Clary og instituttes leder er uenige om, hvorvidt Jace skal reddes fra Valentine (Alan Van Sprang), der har afsløret en dyster hemmelighed.

Glæd dig til Shadowhunters – The Mortal Instruments sæson 2, der begynder præcis hvor sæson 1 sluttede.

Og så er der meget der tyder på, at vi i sæson 2 vil få Sebastian at se. Han var jo en af de fremtrædende figurere i Cassandra Clare’s bestseller bøger The Mortal Instruments, som serien er en spin-off af.

Shadowhunters – The Mortal Instruments på Netflix.

Netflix har købt globale rettigheder til serien, men i USA vises serien på tv-kanalen ABC og derfor må du vente lidt med at få alle afsnit af sæson 2. Lidt usædvanligt for Netflix kommer der kun et nyt afsnit om ugen, hvilket skyldes, at ABC har retten til at vise afsnittet først og dagen efter kommer det så på Netflix.

Der er indtil videre kun lavet de to sæsoner af serien og det er derfor endnu uvist om der kommer en sæson 3.

Shadowhunters – The Mortal Instruments sæson 2 kom på Netflix den 4. januar 2017 og fremover kommer der et nyt afsnit hver tirsdag.

Se traileren til Shadowhunters – The Mortal Instruments sæson 2

https://www.youtube.com/watch?v=gXmD2R0APUk

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.