Kategorier
NETFLIX SERIER NYHEDER SERIER

New Girl – Sæson 3 på Netflix

3. sæson af den amerikanske sit-com New Girl er nu på Netflix

New Girl er uden tvivl en af de bedste komedieserie lige nu og den holder bestemt niveauet her i sæson 3.

Denne gang handler det meget om kemien mellem kæresteparret Jess (Zooey Deschanel) og Nick (Jake Johnson) og så deres dynamik med resten af banden Schmidt (Max Greenfield) og Winston (Lamorne Morris), nu hvor de to et gået fra at være “bare venner” til at være “kærester”.

I kølvandet på sæson 2 tog de nyslåede turtelduer til Mexico, men efter hjemkomsten har Schmidt problemer med at vænne sig til det nye forhold, så han tilbringer store dele af tiden med at få dem til at gå fra hinanden igen.

Hvis du var vil med første og anden sæson af New Girl vil du uden tvivl også elske sæson 3. Var du i øvrigt klar over, at bjørne altid omtales på den ene eller anden måde i alle afsnit af New Girl?

New Girl har været nomineret til hele 5 Golden Globes og blev af ‘The Critics’ Choice Television Awards’ kaldt for en af de mest spændende nye tv-serier i 2011. Serien har længe været stemplet som ‘den nye Venner’.

Har du endnu ikke se New Girl, så bør du starte fra sæson et, som også ligger på Netflix, men pas på: Serien er stærkt vanedannende!

New Girl på Netflix i 2015

3. sæson af New Girl kom på Netflix den 13. marts 2015.

Lad holdet bag New Girl varme op til sæson 3

https://youtu.be/BvV3keTXAVg

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.