Kategorier
FOR BØRN NYHEDER

Flyvemaskiner – Planes på Netflix

Disney animationsfilmen Flyvemaskiner fra 2013 på Netflix.

Filmen handler om Dusty, der er en marksprøjteflyvemaskine med skyhøje ambitioner om at blive vinderen af en prestigefyldt flyvekonkurrence. Han har dog et par udfordringer. Dels lider han voldsomt af højdeskræk, dels er han bestemt ikke bygget til at flyve hurtigt.

Dusty er fast besluttet og kommer under kyndige vinger, hos krigsveteranen, Skipper, og det lykkedes ham at kvalificere sig til Wings Across The World Race, hvor han skal flyve rundt om jorden sammen med nogle af verdens hurtigste flyvere.

Dusty´s mod bliver sat på prøve, og han har brug for sine venner for at finde det mod der skal til, for at blive en af de bedste. Dusty lærer at det ikke kun kræver beslutsomhed at få sine drømme til at gå i opfyldelse, men også en masse hårdt arbejde. Har han hvad der skal til for at vinde flyvekonkurrencen?

Politikens anmelder, Søren Vinterberg gav filmen 3 stjerner og skrev: “Det kræver heller ikke piloteksamen at gætte udfaldet. Men på vejen Jorden rundt er der et par gode 3D-loop og andre luftstunts plus en flot indflyvning i JFK-lufthavnen og syner af Taj Mahal og Himalays tinder.”

Netop nu kan du se efterfølgeren til Flyvemaskiner, filmen Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen på ViaPlay. Klik HER for at prøve ViaPlay helt GRATIS i 30 dage! 

Flyvemaskiner / Planes på Netflix

Flyvemaskiner kom på Netflix Danmark en 17. marts 2015, hvor den naturligvis kan ses med enten dansk eller engelsk tale.

Se traileren til Flyvemaskiner / Planes

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.