Kategorier
NETFLIX SERIER SERIER

2. sæson af Rita på Netflix

Så er Danmarks sejeste folkeskolelærer tilbage på Netflix, hvor 2. sæson af tv-serie Rita nu kan streames.

Her i 2. sæson kæmper Rita (Mille Dinesen) stadig med næb og klør for sine elever og går frygtløs ind i konflikter med bureaukratiske og lidt for velmenende kolleger. På privat fronten har hun lært lidt af sin fortid og forsøger her i anden sæson at opføre sig lidt mere voksent og normalt – med blandet succes.

Rita er gravid og står over for at skulle træffe et af de sværeste valg i sit liv – skal hun beholde barnet, men aldrig afsløre hvem faren er, eller skal hun få en abort?
Samtidig bliver to skoler lagt sammen og nye personer er rykket ind på Ritas domæne. En ny elev tvinger Rita til at konfrontere sin angst for nærhed og parforhold og den meget kompetente og konfronterende lærer Jonas minder lidt for meget om Rita selv – hvilket giver anledning til en række eksplosive konflikter.

Rita på Netflix

 Glæd dig til et gensyn med den politiks ukorrekte lærer, Rita – der også har taget resten af verden med storm på Netflix. Så meget, at Netflix nu har indgået et samarbejde med TV2 om at producere endnu en sæson af serien. Den har netop fået premiere på TV2 (marts 2015). Serien er i øvrigt solgt til USA, hvor den genindspilles med amerikanske skuespillere.
2. sæson af Rita kom på Netflix den 12. marts 2015.

Se traileren til Rita (1. sæson)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.