‘New Girl’ – din nye yndlingsserie på Netflix

‘New Girl’ – din nye yndlingsserie på Netflix

Der er grund til at advarer dig mod serien ‘New Girl’ på Netflix. Denne sitcom er nemlig stærkt vanedannende og uhyggelig svær at slippe.

Vi er i Los Angeles hvor Jess (Zooey Deschanel) forlader sin utro kæreste og flytter ind i en lejlighed med de tre singlefyre Nick (Jake Johnson), Schmidt (Max Greenfield) og Winston (Lamorne Morris).

Efter at have ligget sammenkrøllet på sofaen i flere dage og set ‘Dirty Dancing’ utallige gange beslutter Jess’ nye roommates at hjælpe hende med at komme videre i livet.

Zooey Deschanel, som i øvrigt selv synger intro-sangen ‘Hey Girl, blev nomineret til en Golden Globe i 2012 som ‘Bedste skuespillerinde i en komedieserie’  for sin rolle i ‘New Girl’ og serien blev ligeledes nomineret til en Golden Globe for ‘Bedste komedieserie’.

‘New Girl’ blev kaldt for en af de mest spændende nye serier i 2011 af  ‘The Critics’ Choice Television Awards’.

Der er indtil videre lavet i alt tre sæsoner af serien og 3. sæson kører i øjeblikket på den amerikanske tv-station FOX. Det forventes, at serien fortsætter med en 4. sæson.

Hvis du kunne lide serier som ‘Friends’ og ‘How I Meet Your Mother’, så vil du helt sikkert elske ‘New Girl’ hvor 1. sæson ligger på den danske Netflix.

Se traileren til ‘New Girl’

Hvornår kommer 2. sæson af ‘New Girl’ på Netflix?

Der er desværre endnu ikke sat en officiel dato på, hvornår Netflix sætter 2. sæson af ‘New Girl’ på i Danmark, men vi skal formentlig over på den anden side af sommerferien. Slutningen af august er bedste bud.

1. sæson af ‘New Girl’ kom på Netflix i Danmark den 1. september 2013

FÅ MERE UD AF NETFLIX. ‘SYNES GODT OM’ VORES FACEBOOK SIDE