Kategorier
BREAKING FILM OG SERIE NYT NYHEDER

Daredevil sæson 2 nu på Netflix

Marvel’s Daredevil sæson 2 kan nu ses eksklusivt på Netflix.

I serien spiller Charlie Cox hovedrollen som Matt Murdock, der som barn bliver blind. Som voksen bruger han sine sine evner til at kæmpe mod uretfærdighed – om dagen som advokat, om natten som superhelten Daredevil.

Mens første sæson omhandlede Matt Murdock’s beslutning om at blive en helt, stiller sæson 2 skarpt på Matt’s dobbeltliv, og hvornår det rigtige pludselig bliver det forkerte?

I sæson 2 møder Daredevil også den mystiske, dragende Elektra, og spændingen stiger til helt nye højder.

Udover Charlie Cox, har anden sæson også Jon Berthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) og Scott Cleen (Stick) på rollelisten.

Serien er produceret af blandt andre Marco Ramirez, der står bag populære serier som Sons of Anarchy og Fear The Walking Dead.

Daredevil på Netflix

Marvel’s Daredevil sæson 2 kom på Netflix den 18. marts 2016, hvor også sæson 1 ligger.

Se traileren til Marvel’s Daredevil sæson 2

https://youtu.be/6kRCDVP1RpI

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.