Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Sons of Anarchy sæson 7 på Netflix

Så er syvende og sidste sæson af den populære biker-serie, Sons of Anarchy (SoA) på Netflix.

Nu begynder det for alvor at spidse til for den Jax Teller (Charlie Hunnam) og resten af de fredløse bikere i SAMCRO her i den sidste sæson.

OBS: Resten af artiklen indeholder afslørende oplysninger om de foregående sæsoner, så har du ikke set slutningen på Sons of Anarchy sæson 6, så bør du ikke læse mere, men i stedet få set serien på Netflix 🙂

I kølvandet på Taras død, kommer Jax ud af fængslet og hævn bliver hans topprioritet. Han leder derfor de fredløse bikere i SAMCRO ud på et hævntogt, der får gaderne til at flyde med blod.

Mens Jax forsøger at finde frem til stikkeren,  der solgte ham til V-Lin (Walter Wong) vælger Wendy (Drea de Matteo) at forlade behandlingshjemmet hvorved hun opdager at Juice (Theo Rossi) gemmer fra SAMCRO i hendes lejlighed. Samtidig forlader Juice byen med Gemma (Katey Sagal) og opdager hendes sande intentioner.

SÅDAN SER DU NETFLIX USA I DANMARK

Der er mange løse ender der skal knyttes og en masse hævn der skal udføres. Spændingen er nærmest til at smage på i denne desværre sidste sæson af den prisbelønnede serie, der har taget verden med storm. Sons of Anarchy får karakteren 8,7 ud af 10 på Imdb, hvilket gør den til en af de populæreste serier på siden.

Sons of Anarchy på Netflix

Syvende sæson af Sons of Anarchy blev sendt på den amerikanske kabel-tv kanal FX i efteråret 2014 og det det 90-minutter lange premiere afsnit fik ikke færre end 6,2 millioner seere.

På den danske Netflix ligger alle sæsoner af Sons of Anarchy.

Sons of Anarchy sæson 7 kom på Netflix 1. november 2015.

Se traileren til Sons of Anarchy sæson 7

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.