Kategorier
GUIDES NETFLIX USA

Så let er det at se Netflix USA

Alt er større i USA. Det gælder også indholdet på Netflix USA, som er mere end ti gange så stort i forhold Netflix i Danmark. Derfor er det naturligvis interessant, at du med dit danske Netflix abonnement – uden de store problemer – kan komme til at se Netflix USA.

Opdateret 26. december 2016: Sådan ser du Netflix USA i 2017

Før du kan se Netflix USA (…eller Netflix Canada, Netflix UK, Netflix Tyskland eller en af alle de andre Netflix regioner) skal du blot have Netflix til at tro, at du er i det pågældende land. Det kan gøres på flere måder, men en af de letteste måder er at ændre din DNS-serveradresse. Det gør du let med den danske tjeneste: Unlocator.

Opdateret den 25. december 2016: Unlocator kan ikke længere bruges til at unblocke Netflix. Brug i stedet vores nye guide herhttps://flixnyt.dk/netflixusa/

Det kan lyde langhåret, men alt hvad der skal til er faktisk blot få klik med musen + indtastning af 8 tal, så har du ændret DNS-serveradressen.

Under videoen har vi beskrevet, hvordan du trin-for-trin laver din computers DNS-serveradresse om, ligesom alle links og tal i videoen også står herunder.

Trin-for-trin videoguide til at se Netflix USA

Sådan kommer du til at se Netflix USA

Hvis du vil se Netflix USA på din PC’er med Windows indstalleret skal du bruge denne fremgangsmåde:

 • Klik -> Kontrolpanel
 • Klik -> Netværk og Internet
 • Klik -> Netværks- og delingscenter
 • Klik -> Rediger indstillinger for netværkskort
 • Højre klik på ikonet: Ethernet, WiFi eller hvordan du er forbundet til internettet
 • Fjern fluebenet ved “Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6)
 • Dobbeltklik på “TCP/IPv4 (Internet Protocol Version 4)
 • Klik ->  Brug følgende DNS-serveradresser
 • Ved “Foretrukken DNS-server” indtast: 185.37.37.37
 • Ved “Alternativ DNS-server” indtast: 185.37.37.185
 • Klik -> OK

Nu har du ændret din computers DNS-serveradresse og det vil fremover se ud som om, din computer står i USA.

Konto hos DNS-firma

Nu skal du blot have oprettet dig hos Unlocator, som du kan prøve 100% GRATIS i 7 dage – uden brug af kreditkort eller PayPal-konto. Alt hvad du skal oplyse, er din e-mail adresse og så vælger du et password. Bum – nu er du kørende og kan selv vælge hvilken Netflix udgave du vil se.

Hvorfor anbefaler Flixnyt Unlocator?

Der findes efterhånden en del firmaer, som tilbyder at du kan se blokeret indhold i Danmark. Vi har testet flere af dem og vores helt klare favorit er Unlocator.

 • De startede for alvor i sommeren 2014 i en hård branche og de har på kort tid bevist, at deres produkt ganske enkelt er bedre end flere af ‘gamle’ spillere på markedet.
 • Unlocator vinder gang på gang hastighedstest, hvilket er super vigtigt når der skal streames film.
 • De koster omkring 35 kroner om måneden inkl. moms, hvilket placerer dem i den billigste ende. (16% rabat hvis du køber 12 måneder)
 • De er et DANSK firma med rigtig god support. Lige nu tilbyder de 125 forskellige kanaler: Netflix, HBO, Showtime, BBC m.fl.

Prøv Unlocator helt GRATIS i 7 dage

Alternativerne til Unlocator:

Un-BlockUS

En af de ældste DNS-firmaer på markedet med et væld af kanaler. Meget bruger venlig med virkelig mange kanaler og måske det største katalog af ‘How-to’ video guider, sådan at du får sat din enhed korrekt op. Un-BlockUS tilbyde også 7 dages GRATIS testperiode, hvorefter prisen er $4,99 pr. måned (+ moms). De tilbyder desværre ikke rabat, hvis du tegner dig for et 6 ellers 12 måneder abonnement.

Bemærk: Hvis du vælger Un-BlockUS frem for Unlocator, så skal du ændre DNS-server adressen i forhold til vores guide!

Prøv Un-BlockUS GRATIS i 7 dage – uden brug af kreditkort

Hide-my-ass

Modsat Unlocator og Un-BlockUS tilbyder Hide-my-ass en rigtig VPN forbindelse og hvis du vil mere end blot at streame film og serier fra blokerede hjemmesider, så er dette løsningen til dig. Du har muligheden for totalt at fjerne alle dine spor på internettet med Hide-my-ass. Samtidig giver brugen af VPN-services som Hide-my-ass dig også en større sikkerhed, hvis du f.eks. ofte logger på nettet via åbne hot-spots og wifi-forbindelser. Dine oplysninger er 100% sikker ved brug af Hide-my-ass!

Prøv Hide-my-ass med 30 dage ‘Pengene tilbage garanti’!

Hide-my-ass er lidt dyrere end de to andre, men til gengæld kan du prøve deres HMA-pro version med 100% ‘Money Back’-garanti hvis du ikke er tilfreds! Prisen er $11.50 om måneden, men hvis du tegner dig for et helt år kommer prisen ned på $6.55 pr mdr, hvilket ikke er meget mere end Unlocator og Un-BlockUS. Med Hide-my-ass får du den suverænt bedste service og meget mere end blot mulighede for at streame Netflix USA i Danmark.

Rent praktisk får du Hide-my-ass ved at downloade en software, som sætter din enhed op til at bruge Hide-my-ass. Så bliver det ikke meget lettere.

 

Få Hide-my-ass med 43% rabat HER! 

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.