Kategorier
BREAKING SERIER

Miniserien ‘The Bible’: Biblen på en ny måde

Den amerikanske tv-serie The Bible blev den hurtigst sælgende miniserier nogensinde, da den udkom på DVD i USA sidste år. Nu kan du se hele serien på Netflix herhjemme.

The Bible er intet mindre end genfortællingen af store dele af Biblen i ti afsnit. Serien har fokus på de mest dramatiske historier fra både Det Gamle og Det Nye Testamente.

Vi starter ved jordens skabelse og møder undervejs Noah, Samson og David, følger Jødernes flugt fra Egypten og ser Jesu fødsel, korsfæstelse og opstandelse. Samtidig ser vi – vist for første gang på film – hvordan Jerikos mure faldt og israelitternes fangenskab i Babylon.

Du kan glæde dig til en stor oplevelse, hvor Biblen fortælles i et moderne sprog og de bibelske figurer præsenteres som actionhelte.

The Bible er produceret af ægteparret Mark Burnett og Roma Downey for History Channel og da den havde premiere på kanalen, så knap 14 millioner amerikanere med, hvilket er rekord for en kabel-TV-station.

Miniserien The Bible kom på Netflix den 30. september 2014.

Se traileren til ‘The Bible’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.