Kategorier
BREAKING GUIDES

Sådan sletter du Netflix historikken

Uanset om du ønsker at skjule det faktum, at du lige har set et afsnit af Homeland uden din partner ved din side på trods af, at I har lovet hinanden at se serien sammen (Netflix-utroskab) eller du måske er flov over, at have set Miley Cyrus filmen LOL og derfor ønsker at skjule det for resten af husstanden, så er der gode nyheder!

Nu er det nemlig muligt at slette hele eller dele af din historik på Netflix. Tidligere skulle du slette din profil og oprette en ny, før historikken var slettet, men nu klares det med et enkelt klik.

Hvis du er træt af at få anbefalinger som: ‘Fordi du så LOL vil du måske også kunne lide…’, kan du let slette filmen fra historikken i Netflix.

Netflix smileikon
Smiley-ikonet i øverste højre hjørne

Alt hvad du skal gøre, er at logge ind på Netflix.com på din computer. Gå op under din profil (Smiley-ikonet i øverste højre hjørne). Vælg ‘Din konto’ og derefter ‘Streamingaktivitet’

Du kan også bruge dette link: SLET NETFLIX HISTORIK

Her trykker du på det X, der er ved siden af de titler du har set og wupti, så er de forsvundet fra historikken. Og det bedste af det hele er, at du sletter i historikken på alle platformene. Altså både Apple TV, Tablet, iPad, telefonen ect. Der går dog 24 timer før det er slået igennem på alle platformene.

Har du oprettet en profil til dine børn, er det vigtigt at nævne, at der kan der IKKE slettes i historikken i de såkaldte KIDS profiler. Du kan altså hele tiden holde øje med, om de skulle finde på at se noget upassende.

Netflix arbejder i øvrigt med en ny feature, som vil gøre det muligt at se film og serier helt ‘incognito’ ved hjælp af en Privacy Mode. Når den bliver slået til, vil de programmer du ser ikke optræde i historikken eller blive brugt til at anbefale dig andre film eller serier. Denne feature beta-testes i øjeblikket.

Og bare for sjov: Her er redaktionens historik – før vi har slettet i den. Ikke det store at være flov over…lige ud over En Shopaholics Bekendelser 🙂

Billede af historik på Netflix
Sådan ser Flixnyt redaktionens historik ud på Netflix.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.