Kategorier
BREAKING SERIER

3. sæson af ‘Homeland’ endelig på Netflix

Så er 3. sæson af den amerikanske tv-serie Homeland endelig kommet på den danske Netflix.

Homeland handler om CIA-agent Carrie Mathison (Claire Danes), som mistænker marinesoldaten Nicholas Brody (Damian Lewis) for at arbejde sammen med Al Qaeda og endda at planlægge et angreb på USA.

3. sæson begynder hvor anden sæson sluttede. Vi ser eftervirkningerne af et terrorangreb begået af Abu Nazirs folk, men som Carrie og Brody får skylden for.

Glæd dig til 12 nye afsnit af den Emmy-vindende tv-serie.

Den amerikanske præsident Barack Obama har udtalt, at Homeland er hans favorit tv-serie og at han altid køber de nye sæsoner på DVD, så snart de udkommer.

SE LISTEN OVER DE 15 BEDSTE SERIER PÅ NETFLIX

I USA er tv-kanalen Showtime lige nu i gang med den 4. sæson af Homeland. Det er uvist hvor mange sæsoner, serien kommer til at indeholde.

3. sæson af Homeland kom på Netflix den 27. september 2014.

Er du endnu ikke kommet med på Homeland-bølgen? Så glæd dig over at de to første sæsoner også ligger på Netflix. Dette er en serie, som er skabt til binge-watching!

Se traileren til 3. sæson af ‘Homeland’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.