Kategorier
BREAKING GUIDES NYHEDER

2017 guide: Sådan ser du NetflixUSA

I januar af 2016 meddelte Netflix, at de ville indlede en klapjagt på alle SmartDNS- og VPN-tjenester, som gjorde det muligt at skifte Netflix region.

I begyndelsen gik det kun ud over nogle få, store VPN-tjenester, som fik lukket deres IP-adresser, men i løbet af efteråret 2016 speede Netflix op for dette arbejde og lukkede den ene IP-adresse efter den anden.

Lige siden har VPN-tjenesterne og Netflix været igang med en ‘Katten efter Musen’-leg. Når VPN-tjenesterne åbner en ny IP-adresse, er Netflix hurtigt klar til at lukke den igen, hvilket betyder at vi brugere får beskeden:

Fejlmeldingen som flere og flere ser. Løsning kan være at skifte til NordVPN.

Hovsa, der opstod en fejl …

Det ser ud til, at du bruger en unblocker eller proxy. Slå disse fra, og prøv igen. Gå til netflix.com/proxy for yderligere hjælp.

Klapjagten fra streamingtjenesten har betydet, at mange SmartDNS- og VPN-tjenester helt har kastet håndklædet i ringen, der i blandt den danske tjeneste, Unlocator. Det er simpelthen blevet for besværligt at unblocke Netflix, men heldigvis har ikke alle VPN-tjenesterne givet op.

Et par stykker har faktisk specialiseret sig i at låse Netflix op, så du også i 2017 kan sidde i Danmark og se både den amerikanske, canadiske og britiske udgave af Netflix.

Unblock Netflix: Disse VPN-tjenester virker i 2017

Vi tester løbende mere end 40 VPN-tjenester og overvåger konstant hvem, der kan bruges til at unblocke Netflix og hvem, der ikke kan.

Opdateret den 26. december 2016: Lige kan du bruge: NordVPN, StrongVPN og ExpressVPN til at unblocke Netflix.

Vi har lavet en hurtig videoguide, hvor du kan se, hvordan du kan bruge NordVPN til at unblocke Netflix, så du kan se Netflix USA.

Trin-for-trin guide til at se Netflix USA i 2017

Kom til NordVPN’s hjemmeside.

Unblock Netflix – Hvorfor?

Der er to årsager til at unblocke Netflix. Den ene – og klart den største årsag – er muligheden for at se andre Netflix regioner hjemme.

Hvor vi i Danmark lige nu kan vælge imellem omkring 1700 film og 300 serier, er udvalget tre gange større på Netflix USA og dobbelt så stort hos Netflix Canada og Netflix UK.

Med NordVPN kan op til 6 personer bruge tjenesten på samme tid.

Den anden årsag til at unblocke Netflix er, hvis du befinder dig i udlandet og ønsker at se den danske udgave af Netflix.

Hvis du f.eks er i Spanien og tænder for Netflix, vil du se den spanske udgave af Netflix. Det betyder, at du må undvære danske undertekster – og ungerne ikke kan få tegnefilm og animationsserier med dansk tale. Dette kan løses ved at unblocke Netflix med en VPN-tjeneste.

Hvordan kan VPN-tjenesterne unblocke Netflix?

En VPN-tjeneste er en løsning, der krypterer alt din trafik din computer, smartphone, tablet, router o.lign og sender den via en server placeret i et land, som du selv vælger. Det betyder dels, at dine private data er sikret, dels at du nu ser ud til at befinde dig i det land, serveren befinder sig i.

Det er præcis dette vi skal bruge når vi skal unblocke Netflix.

Netflix er nemtlig udstyret med en geo-lås, som kort fortalt går ind og ser hvilket land du befinder dig i. Hvis du sidder i Danmark vil din IP-adresse afsløre, at du er i Danmark og derfor får du den danske version af Netflix. Men ved at bruge en VPN-løsning kan vi altså få Netflix til at tro, at du befinder dig i USA, Canada eller Storbritannien – og dermed får du en anden version af Netflix.

Hvordan bruger jeg en VPN-tjeneste?

Hvis du vil unblocke Netflix, skal du vælge en af de VPN-tjenester vi har testet og kan anbefale. Lige nu kan NordVPN, StrongVPN og ExpressVPN bruges til at unblocke Netflix.

 1. Tilmeld dig hos en af dem og få et abonnement enten på månedsbasis eller på årsbasis. Det er klart, at jo længere du tegner en aftale for, jo billigere bliver det.
 2. Herefter downloader du VPN-tjenestens app eller software. Det er et lille program, som gør det super enkelt at starte VPN-tjenesten og vælge hvilket land du gerne vil sende din trafik igennem.
 3. Vælg land / server.
 4. Når programmet fortæller, at du er forbundet med serveren i det valgte land, starter du Netflix som normalt, og du vil nu se Netflix fra det land, du har valgt.

Vær opmærksom på, at Netflix hele tiden prøver at lukke hullerne, ved at blokere for adgangen fra forskellige IP-adresser. Det kan derfor være, at den server du skal bruge i dag, ikke virker i morgen, men bare rolig. De tre VPN-tjenester, vi anbefaler, gør et kæmpe arbejde for hele tiden at været et, to eller tre skridt foran Netflix – og derfor er de hurtig klar med alternative løsninger.

Særligt NordVPN og StrongVPN er helt fantastiske og hvis du oplever problemer med at unblocke Netflix, skal du blot kontakte deres kundeservice. De vil lynhurtigt kunne henvise dig til en anden server, som virker.

Unblock Netflix – Hvilken VPN-tjeneste skal jeg bruge?

NordVPN

NordVPN er en af de VPN-tjenester, der fortsat kan bruges til at unblocke Netflix med.

Kalder sig selv for verdens mest avancerede VPN-tjeneste. Hvad der præcis gør dem til dette, skal vi ikke kunne sige. Det er dog et faktum, at deres VPN-tjeneste virker fantastisk og det er muligt at låse Netflix op med NordVPN.

NordVPN tilbyder:

 • 30-dage pengene retur garanti
 • Hurtig dataoverførsel
 • Kan bruges på op til 6 enheder på samme tid
 • Kan lige nu fåes med 72% rabat!

Kom til NordVPN her.

StrongVPN

StrongVPN er den ukronede mester inden for unblocking af Netflix.

Er den ubetingede mester inden for Netflix unblocking. De har nedsat en lille gruppe, som konstant overvåger trafikken og sikre, at du kan unblocke Netflix i flere lande. Deres software er ikke helt så brugervenlig som de andre VPN-tjenester, men det virker.

StrongVPN tilbyder:

 • 5-dage pengene retur garanti
 • Dedikerede Netflix-servere
 • Har servere i 22 lande
 • Kan bruge på 2 enheder på samme tid

Kom til StrongVPN her.

ExpressVPN

ExpressVPN har servere i 87 lande og i flere af landene kan den bruges til at unblocke Netflix med.

ExpressVPN er giganten i denne sammenhæng med servere i ikke færre end 87 lande. De har en af verdens hurtigste VPN-tjenester, hvilket jo er vigtigt når du skal streame film og serier via en VPN-forbindelse.

ExpressVPN tilbyder:

 • 30-dage pengene retur garanti
 • Hurtigste dataforbindelse
 • Servere i 87 lande
 • Super nemt set-up

Kom til ExpressVPN her.

 

 

 

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.