Kategorier
BREAKING FILM

Lev Stærkt på Netflix

Den danske ungdomsfilm fra 2014, Lev Stærkt kan nu ses på Netflix.

Filmen handler om Nikolaj – Nik (Cyron Melville) og Martin (Jakob Oftebro), der er et par bedste venner med benzin i blodet.

De elsker at snakke om biler, at fikse biler og køre meget, meget hurtigt i biler.

Deres tid som unge drenge får dog en meget brat afslutning, da de efter en bytur kører ræd igennem byen. Her mister Martin kontrollen over sin bil og rammer en kvinde, der bliver dræbt.

Nikolaj stikker af fra uheldet, da han kørte i en stjålet bil. Det ender med at Martin tager hele skylden for og ryger i fængsel for manddrab.

Nik bærer også en stor del af skylden for uheldet, men kan ikke mande sig selv op til at tage ansvaret. I stedet bliver han uforvarende forelsket i Martins kæreste Signe (Danica Curcic) og hun i ham.

Han ved, at han lever på en løgn, men kan ikke få sig selv til at sige sandheden – velvidende at den en dag vil indhente ham.

Filmen er instrueret af Christian E. Christiansen.

Lev Stærkt på Netflix

Ekstra Bladet gav filmen 4 stjerner og skrev: “Båret igennem af fornemt skuespil af de tre hovedrolle-indehavere, der leverer karakterer, man tror på; men man behøver nu hverken være ung eller have benzin i blodet for at få noget med hjem her.”

Lev Stærkt kom på Netflix den 25. december 2016.

Se traileren til Lev Stærkt

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.