Kategorier
BREAKING FILM

Tintin – Enhjørningens Hemmelighed på Netflix

Tintin – Enhjørningens Hemmelighed fra 2012 er et brag af en action-animationsfilm for hele familien, som nu kan ses på Netflix.

Desværre kan den på nuværende tidspunkt kun ses på engelsk tale og danske undertekster, hvilket er årsagen til, at vi på Flixnyt ikke kategoriserer filmen som en børnefilm.

Handlingen i Tintin – Enhjørningens Hemmelighed: Den unge journalist, Tintin er på jagt efter et 200 år gammelt modelskib og da han finder det, begynder samtidig et eventyr, som verden ikke har set siden.

Tintin er dog langt fra den eneste, der vil have fingrene i skibet. Snart finder han (og hunden Terry) også ud af hvorfor. Inde i skibet er der nemlig et ledespor til sørøveren Rackham den Rødes skat.

Tintin allierer sig med den fordrukne kaptajn Haddock, hvis forfader kæmpede mod Rackham og sammen drager de til Marokko for at finde resterne af det gode skib Enhjørningen. Men banditten Ivan Ivanovitch Sakharin er også ude efter skatten, så nu går den vilde skattejagt over de syv verdenshave og i Nordafrikas sandørken.

Handlinger går over tre klassiske Tintin-tegneseriehæfter: Enhjørningens Hemmelighed, Krabben Med De Gyldne Klør og Rackham Den Rødes Skat.

Tintin – Enhjørningens Hemmelighed på Netflix

Glæd dig til at se de verdensberømte tegneseriefigurer, den unge journalist Tintin, hans trofaste hund Terry og naturligvis kaptajn Jaddock, som blev skabt af Hergé, og som er elsket af børn og voksne over hele verden, bringes nu til live i det verdensomspændende kæmpehit Tintin – Enhjørningens Hemmelighed.

Det er i øvrigt to af Hollywoods største instruktører og producerer: Steven Spielberg og Peter Jackson, der er gået sammen om at lave denne fantastiske film.

Politiken gav filmen 5 stjerner og skrev: “…et gedigent nyt tjubang-eventyr, loyal og original på én gang og fuld af menneskevenlig morskab, storslåede scenerier og forrygende tempo.”

Tintin – Enhjørningens Hemmelighed kom på Netflix den 17. marts 2016, hvor den desværre ikke kan ses med dansk tale.

Se traileren til Tintin – Enhjørningens Hemmelighed

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.