Kategorier
BREAKING FILM

The Book of Eli med Denzel Washington

Det amerikansk postapokalyptisk drama fra 2010, The Book of Eli med Denzel Washington i hovedrollen, kan nu ses på Netflix.

I en ikke så fjern fremtid, 30 år efter den sidste krig, går en ensom mand – Eli (Denzel Washington) – tværs over den ødemark, der engang var USA. Her er hverken civilisation eller love. Vejene tilhører bander, der slår et menneske ihjel for et par sko, en smule vand – eller helt uden grund.

Eli er kriger af nød og ønsker blot fred, men hvis han er nødt til det, slår han sine modstandere ned, inden de når at opdage, at de har begået en livsfarlig fejl. Han har kurs vestover på en mission, som han ikke helt forstår, men ved, at han er nødt til at fuldføre. Han bærer på det eneste eksisterende eksemplar af en bog, som han vil ofre sit liv for at beskytte, fordi den er menneskehedens sidste håb for fremtiden.

Det er kun Carnegie (Gary Oldman), en selvudnævnt leder af et samfund med tyve og pistolbevæbnede banditter, som forstår, hvilken magt Elis bog har, og han er fast besluttet på at få fingrene i den.

Filmen kom ikke i de danske biografer.

The Book of Eli kom på Netflix den 17. marts 2016.

Se traileren til The Book of Eli

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.