Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER NYHEDER SERIER

6. sæson af Sons of Anarchy på Netflix

6. og næstsidste sæson af den populære amerikanske biker-serie Sons Of Anarchy (SOA) kan nu ses på Netflix Danmark.

Vi er endnu en gang tilbage hos Sons of Anarchy, alias SAMCRO, der er en motorcykel klub i den lille by Charming, i det nordlige Californien.

Her i 6. sæson presses Jax Teller (Charlie Hunnam) fra alle sider. Flere hemmeligheder afsløres og spændingen stiger hen mod den noget overraskende sæsonafslutning, som forandre alt for Jax og klubben.

Sons of Anarchy på Netflix

Sons of Anarchy er en af de mest populære serier på Netflix og en af de serier vi får flest henvendelser om her på redaktionen. Hvis du er til action og ikke har noget imod, at det bliver lidt voldeligt, er dette serien for dig.

Den danske blogger NanaMaria har lavet en fremragende anmeldelse af Sons of Anarchy, som hun i øvrigt giver 5 stjerner (ud af 6).

DROP VENTETIDEN OG KØB 7. OG SIDSTE SÆSON AF ‘SOA’ PÅ DVD ALLEREDE NU!

Der er lavet i alt 7 sæsoner af Sons of Anarchy og de første seks sæsoner ligger nu på Netflix. På den amerikanske udgave af Netflix kan du se sæson 7 af Sons of Anarchy

Serien blev oprindelig sendt på den amerikanske kabel tv-station FX, som har opnået sine højeste seertal med Sons of Anarchy i kanalens 20-årige historie.

6. sæson af Sons of Anarchy kom på Netflix den 26. februar 2015.

Se traileren til 6. sæson af Sons of Anarchy (SOA)

http://youtu.be/54DIS3qioo0

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.