Kategorier
FILM NYHEDER

‘Shutter Island’ med Leonardo DiCaprio på Netflix

Martin Scorseses nervepirrende thriller Shutter Island med Leonardo DiCaprio i hovedrollen, kan nu ses på Netflix Danmark.

U.S. Marshal Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) bliver sat til at efterforske omstændighederne, da en kvindelig morder forsvinder fra et hospital for sindssyge forbrydere på den isolerede og trøstesløse ø, Shutter Island.

Hvad han tror bliver en rutineopgave ændrer sig hurtigt, da Teddy under opklaringsarbejdet afslører den ene grufulde sandhed om øen efter den anden. Som dagene går får  Teddy samtidg stadig sværere ved at skelne sandhed fra løgne blandt indsatte og læger. Bedre bliver det ikke da øen afskæres fra omverdenen på grund af en orkan.

Shutter Island er baseret på en roman af Dennis Lehane, der også stod bag romanen Mystic River, som Clint Eastwood filmatiserede.

BT gav filmen 5 stjerner og deres anmelder, Henning Høeg skrev: “Jeg hader at sige det, men vi skal helt tilbage til Alfred Hitchcock for at finde en gyser så kompleks og hjernevridende som Martin Scorseses ‘Shutter Island’.”

Hvad sker der når filmen slutter? Det er der faktisk 3 teorier om. Se mere på TvTid – men bør først læses når du HAR set filmen! Under traileren kan du se et interview med Lenoardo DiCaprio om hans rolle i Shutter Island.

Shutter Island kom på Netflix den 25. februar 2015.

Se traileren til ‘Shutter Island’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.