Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER NYHEDER SERIER

5. sæson af Modern Family på Netflix

5. sæson af den Emmy-vindende sitcom serie, Modern Family kan nu ses på Netflix i Danmark.

Vi er tilbage hos Pritchett-klanen, der består af Jay (Ed O’Neill), som har to børn: Datteren Claire (Julie Bowen) og sønnen Mitchell (Jesse Tyler Ferguson).

Claire er husmor i en traditionel familie og gift med Phil (Ty Burrell), som hun har tre børn sammen med. Mitchell er bøsse og her i 5. sæson skal han giftes med Cameron (Eric Stonestreet), med hvem han har adopteret den lille vietnamesiske pige, Lily.

Men som altid er intet er nemt for de to mænd og det betyder, at alt lige fra frieriet til forberedelserne med bryllupsplanlæggeren Peppe, er fyldt med de sædvanelige problemer. Det er dog ikke mindre kaotisk for resten af Pritchett-klanen. Gloria skal hyre en barnepige, Claire tager på arbejde for Jay, hvilket leder til hemmeligheder, Manny og Luke begynder i High School og Alex og Haley har et crush på den samme pizza-dreng…

Modern Family er en såkaldt mockumentar. Dvs den ligner en dokumentar, men er fiktion. Herhjemme kender vi genren fra serien Klovn.

Modern Family på Netflix

Først afsnit af Modern Family løb over skærmen i USA i september 2009, hvor man netop nu er i gang med slutningen af den 6. sæson. Det er uvist om Modern Family vender tilbage med en syvende sæson.

5. sæson af Modern Family kom på Netflix den 23. oktober 2015, hvor også de fire foregående sæsoner ligger.

Se traileren for 5. sæson af Modern Family

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.