Kategorier
BREAKING FILM FLIXNYT ANBEFALER

Spider-Man 3 på Netflix

Tobey Maguire og Kirsten Dunst vender tilbage på Netflix som henholdsvis superhelten Spider-Man og Mary Jane i Spider-Man 3 fra 2007.

Spider-Man 3 starter der, hvor to’eren sluttede. Det er endelig lykkedes Peter Parker (Tobey Maguire) at finde balancen mellem sin kærlighed til M.J. (Kirsten Dunst) og sine pligter som superhelt.

Men der er nye skurke i byen i form af Sandmand (Thomas Haden Church) og Green Goblin Jr., og samtidig forandres Spider-Man. Den blå-røde dragt bliver pludselig sort og med den nye dragt følger nye, forførende kræfter, men også en ændring af hans personlighed. Den sorte Spider-Man er nemlig både selvfed og hoven, ligesom han forsømmer dem han holder af.

Denne gang må Spider-Man ikke ‘kun’ redde verden, han må i lige så høj grad redde sig selv fra de indre, sorte dæmoner.

Politiken gav filmen 4 stjerner: “Overbevisende rå Spider-Man”, ligesom Ekstra Blade var ude med 4 stjerner: “Det er en godhjertet eventyrfilmfilm med masser af underholdning i en kvalitet, der stadig ligger pænt over gennemsnittet.”

Spider-Man 3 på Netflix i 2015

Spider-Man 3 kom på Netflix den 18. februar 2015, hvor også den første Spider-Man film fra 2002 ligger.

Se traileren til Spider-Man 3

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.