Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER NYHEDER SERIER

3. sæson af House of Cards på Netflix

Den længe ventede 3. sæson af House of Cards kan nu endelig ses på Netflix over hele verden, og dermed kan fans af serien begynde at binge-watche den populære politiske thriller.

Hvis du allerede har set første og anden sæson kan du roligt læse videre – der er ingen spoilere omkring handlingen i 3. sæson i denne artikel!

Da vi forlod 2. sæson af House of Cards, var den hensynsløse og udspekulerede politiker, Frank Underwood (Kevin Spacey) blevet forfremmest til præsident, da den siddende præsident Walker blev tvunget til at trække sig – godt hjulpet på vej af en fælde, som Frank havde sat op.

Franks hemmelige våben: hans smukke, ambitiøse og lige så snu hustru Claire (Robin Wright), der nu er landets nye førstedame havde forsøgt at gennemføre et lovforslag om seksuelle overgreb i militæret.

house-of-cards-3-lars-mikkelsenLÆS OGSÅ: DET VIDSTE DU IKKE OM ‘HOUSE OF CARDS’

Her i 3. sæson kæmper den upopulære Præsident Underwood for at bevare magten efter at hans bagland vender ham ryggen. Samtidig skal Frank håndtere flere problemer på den udenrigspolitiske scene, hvor især Rusland og den russiske præsident Petrov (Lars Mikkelsen) er noget af en udfordring.

Anmelderne om House of Cards sæson 3

Berlingskes anmelder Jesper Beinov giver den 6 (ud af 6) stjerner: “Korthus-metaforen bliver mere og mere velvalgt i denne sæson, der er mesterligt skabt af Beau Willimon og efter inspiration fra engelske Michael Dobbs’ romantrilogi af samme navn. Dramaturgisk er det helt i top.”

Politikens anmelder giver 3. sæson af House of Cards 5 (ud af 6) stjerner: “Til tider er der en noget uoverskuelig mængde handlingstråde med uendelige kolbøtter af magtspil og studehandler…..Men det er momenterne af spektakulært iscenesat kynisme, der er seriens vigtigste fascinationskraft.”

Filmmagasinet EKKO giver også sæsonen 5 stjerner og anmelderen Daniel Pilgaard hæfter sig især ved en stærkt spillende Lars Mikkelsen i rollen som russisk præsident.

LÆS OGSÅ: SÅDAN UNDGÅR DU ‘HOUSE OF CARDS’-SPOILERE PÅ TWITTER!

3. sæson af House of Cards kom på Netflix den 27. februar 2015.

Se traileren til House of Cards sæson 3

http://youtu.be/sU9QTLXYCCc

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.