Kategorier
BREAKING FILM

Sandra Bullock og Keanu Reeves i ‘The Lake House’

Sandra Bullock og Keanu Reeves er sammen igen i filmen The Lake House fra 2006 og modsat sidst de to mødtes – i filmen Speed – er det knap så dramatisk denne gang.

The Lake House handler om Dr. Kate Forster (Sandra Bullock), der flytter ud af sit hus ved søen. Hun efterlader en besked til den nye lejer, arkitekten Alex Wyler (Keanu Reeves).

Det bliver startskuddet på en intens brevveksling mellem de to og de finder snart ud af, at de er som skabt for hinanden. Problemet er blot, at de er meget langt fra hinanden – både i tid og sted. Hun bor i Chicago og han i det lille hus ved søen. Hun er i 2006, mens han lever i 2004.

Spørgsmålet er om de nogensinde vil mødes og hvad der ville ske, hvis de gjorde?

The Lake House er baseret på den Pulitzer Pris-vindende roman af David Auburn. Filmen er måske lidt sukkersød, men har et interessant twist og hvis du nogensinde har været i et langdistance forhold eller måske er i et lige nu, er dette helt sikkert en film for dig.

The Lake House kom på Netflix den 26. februar 2015.

Se traileren til ‘The Lake House’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.