Kategorier
NETFLIX SERIER NYHEDER SERIER

Seriepremiere: Marvels Daredevil på Netflix

Marvels Daredevil på Netflix

Det vælter frem med Netflix Originals serier og i dag får endnu en ny serie premiere på streamingtjenesten. Det er serien Marvels Daredevil, der er blevet til i et samarbejde mellem Netflix og Marvels.

Serien Daredevil følger advokaten Matt Murdocks (Charlie Cox) liv og rejse. Som lille mistede han synet i en tragisk ulykke, men til gengæld blev hans andre sanser forstærket. Nu har han kontor i Hell’s Kitchen, hans gamle kvarter i New York, og kæmper mod uretfærdighed som anset advokat om dagen og som den maskerede helt, Daredevil om natten.

Netop figuren Daredevil er en af de mere komplekse superhelte i Marvel universet og figuren er aldrig rigtig blevet populær på samme niveau som mange af de andre Marvel superhelte. Men med denne nye serie håber Marvels at kunne puste nyt liv i figuren med den fantastiske historie.

Den blinde advokat Matt Murdocks (Charlie Cox). Billede fra Marvel.com
Den blinde advokat Matt Murdocks (Charlie Cox). Billede fra Marvel.com

Udover Charlie Cox medvirker også Rosario Dawson, der spiller sygeplejersken Claire og Vincent D’Onofrio, der ses som superskurken Kingpin / Wilson Fisk. Desuden medvirker Deborah Ann Woll og Elden Henson også i Marvels Daredevil.

Daredevil den første ud af fire

Aftalen mellem Netflix og Marvels betyder at der udover Daredevil, også kommer serier om Marvel superheltene Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage på Netflix.

Første sæson af Marvels Daredevil kom på Netflix den 10. april 2015, hvor alle 13 afsnit vil kunne ses.

Se traileren til Marvels Daredevil

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.