Kategorier
FILM

Hugh Jackmann og Ewan McGregor i Deception

Deception på Netflix

Den amerikanske thriller Deception fra 2008 kan nu ses på Netflix

‘Are you free tonight?’ – Et simpelt spørgsmål, men svaret vil ændre revisoren, Jonathan McQuarrys (Ewan McGregor) liv for altid. Han har indtil nu levet et stille liv og ikke gjort det store væsen af sig, men mødet med den karismatiske advokat, Wyatt Bose  (Hugh Jackman) og ikke mindst den dekadente sexklub ‘The List’ hvirvler Jonathan ind i en kompleks mordgåde og et spil om millioner af dollars.

Det er Hugh Jackman, der har produceret denne sofistikerede og sexede thriller, hvori han selv spiller hovedrollen over for Ewan McGregor og stortalentet Michelle Williams.

Deception kom aldrig i de danske biografer og trods de store stjerner på plakaten indspillede filmen kun 11 millioner dollars på verdensplan, hvilket må betegnes som et flop.

Deception kom på Netflix den 2. april 2015.

Se traileren til Deception

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.