Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Peter Weir storfilm ‘The Way Back’ på Netflix

Mesterinstruktøren Peter Weir står bag den fantastiske storfilm The Way Back fra 2011, som netop har fået premiere på Netflix.

Filmen fortæller den sande historie om syv polske krigsfanger, der flygter fra de frygtelige forhold i en sovjetisk Gulag-arbejdslejr under 2. Verdenskrig.

Den barske vej mod frihed fører dem fra Sibirien over den glohede Gobi-ørken i Mongoliet og videre over Himalaya bjergene til Indien.

På den over 900 km lange fodrejse kæmper gruppen en udmattende overlevelseskamp mod det barske terræn, sult, tørst, sol og frost. Men de kæmper også en indre kamp for at træffe de vanskelige valg, der udfordrer samvittigheden og håbet, når mennesket presses til den yderste grænse.

OVERSIGT OVER DE NYESTE NETFLIX FILM

Den mere end to timer lange film fik 4 stjerner af både Børsen og Ekstra Bladet. Børsens anmelder Morten Dürr skrev: “På ingen måde den endegyldige film om Stalins famøse arbejdslejre, men som en billedskøn og inspirerende historie om menneskeligt mod er den afgjort en biograftur værd.” 

The Way Back er inspireret af Slavomir Rawiczs bestseller The Long Walk: The True Story of a Trek to Freedom og filmen har stjerner som Colin Farrell, Ed Harris, Jim Sturgess og Saoirse Ronan på rollelisten.

The Way Back kom på Netflix den 5. november 2014.

Se traileren til ‘The Way Back’

http://youtu.be/87kezJTpyMI?t=7s

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.