‘Hunger Games – Catching Fire’ på Netflix USA

‘Hunger Games – Catching Fire’ på Netflix USA

Så er The Hunger Games 2 – Catching Fire kommet på Netflix USA, hvilket er perfekt opvarmning til Hunger Games 3 – Mockingjay del 1, som jo har premiere i de danske biografer den 19. november 2014.

I The Hunger Games – Catching Fire er Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) og Peeta Mellark (Josh Hutcherson) fra Distrikt 12 er vendt hjem efter at have vundet det 74. årlige dødsspil. Men de to sonere må inden længe forlade deres familier igen for at tage på en sejrstur gennem Panem og promovere det makabre realityprogram, hvor børn tvinges til at kæmpe for livet.

Turen gennem distrikterne afslører, at et oprør ulmer lige under overfladen, og at Katniss er blevet et symbol på frihed. Den tyranniske præsident Snow (Donald Sutherland) må derfor forberede et alternativt 75. Dødsspil, hvor “The Girl on Fire” igen er en afgørende brik.

Hunger-Games-Catching-Fire-Billede-NetflixThe Hunger Games – Catching Fire er fortsættelsen til den succesfulde The Hunger Games fra 2012, hvor Oscar-vinderen Jennifer Lawrence indtog rollen med bue og pil som den kampdygtige Katniss Everdeen.

I filmen kan du se nu afdøde Philip Seymour Hoffman i rollen som Plutarch Heavensbee. Det er ikke en stor rolle i Catching Fire, men han var udset til at være en af de bærende figurere i de følgende to film.

SÅDAN KAN DU SE DEN AMERIKANSKE NETFLIX

The Hunger Games – Catching Fire fik virkelig flotte anmeldelser da den kom i de danske biografer i 2013. Ekstra Bladet og CinemaZone gav den 5 stjerner og Henning Høeg fra EB skrev: “….resultatet er en både underholdende, mørk og rystende flot film, der sætter sig dybt under huden på både børn og voksne.”

The Hunger Games – Catching Fire kom på Netflix USA den 1. november 2014.  Se hvor nemt du kan komme til at se The Hunger Games på Netflix USA med vores trin-for-trin guide.

Se traileren til ‘Hunger Games 2 – Catching Fire’