Kategorier
FILM

Denzel Washington er ‘Man On Fire’ på Netflix

Den står på spænding og action i næsten to-en-halv-time i Tony Scott-filmen Man On Fire, som nu kan streames på Netflix.

Man On Fire handler om den tidligere CIA-agent og snigmorder, John Creasy (Denzel Washington) som skal beskytte en 10-årig pige i Mexico City. En by som er hårdt ramt af kidnapninger, hvilket har ført til en voksende følelse af panik blandt de rigere borgere.

John Creasy er alt andet end i topform da han hyres af den rige industrimand Samuel Ramos og hans kone Lisa til at passe på deres datter Pita Ramos (Dakota Fanning). Lidt efter lidt arbejder Creasy sig tilbage til sin gamle, så da Pita rent faktisk bliver kidnappet, har kidnapperne ikke taget højde for en rasende Creasy, der vil gå gennem ild og vand for at redde Pita.

Det er Tony Scott, manden bag Top Gun, der har lavet dette brag af en action film, som selveste Quentin Tarantino kaldte for “den bedste film, han havde set i mange år.”

Filmen er ikke blandt de nyeste (fra 2004), men trods 10 år på bagen, holder den hele vejen. Dette er en klassiker som du bestemt bør se eller gense.

Man On Fire kom på Netflix den 1. november 2014.

Se traileren til ‘Man On Fire’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.