Kategorier
BREAKING FILM

Kirsten Bell tilbage som Veronica Mars på Netflix

Glæd dig til et gensyn med den populære privatdetektiv Veronica Mars i filmen af samme navn, som netop har fået premiere på Netflix.

Den tidligere high school detektiv Veronica Mars (Kirsten Bell) er flyttet til New York sammen med sin kæreste Stosh “Piz” Piznarski (Chris Lowell) efter begivenhederne i tv-seriens sidste sæson.

Veronica har valgt at læse jura og består sin jura eksamen med imponerende karakterer. Knap bestået, får hun allerede tilbud fra forskellige advokat firmaer der er interesseret i hende. Et nyt og spændende liv ligger forude, men pludselig får hun et opkald fra ex-kæresten Logan Echolls (Jason Dohring), som trækker hende tilbage til hjembyen Neptune og et liv hun troede hun forlængst havde forladt. Logan er nemlig igen blevet anklaget for mord.

Filmen fortsætter hvor den prisvindende kult tv-serie Veronica Mars sluttede brat efter tre sæsoner i 2007. Oprindelig ville instruktøren Rob Thomas have lavet filmen da serien stoppede, men filmselskabet Warner Brothers ønskede ikke at skyde penge filmen.

I 2013 gik Rob Thomas og Kirsten Bell sammen om at få gang i planerne igen og startede en crowdfunding igennem Kickstarter, hvor det lykkedes dem, at samle omkring 33 millioner kroner sammen. Mere end 90.000 personer skød penge i projektet, heraf 230 danskere.

KØB HELE KULT TV-SERIEN ‘VERONICA MARS’ PÅ DVD

Med den nødvendige kapital i ryggen startede optagelserne i 2013 og i starten af 2014 kom filmen i de amerikanske biografer. Veronica Mars kom dog ikke i de danske biografer, men nu kan du i stedet følge den smukke detektiv på Netflix. Selv om du ikke har set tv-serien, så kan du sagtens se filmen, der er ganske underholdende.

Filmen Veronica Mars kom på Netflix den 7. november 2014.

Se traileren til ‘Veronica Mars’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.