Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Bruce Willis på Netflix i ‘G.I. Joe – Retaliation’

Der er dømt hardcore action i knap to timer i G.I. Joe: Retaliation (Gengældelse), som netop har fået premiere på Netflix.

Det er alle mere eller mindre enige om, men så stopper enigheden om filmen også, mere om det lidt senere, først handlingen i filmen.

G.I. Joe: Retaliation begynder, hvor  den forrige film, G.I. Joe: The Rise of Cobra fra 2009 sluttede.

Det er lykkedes for Cobra-organisationen at infiltrere Det Hvide Hus ved at indsætte Zartan, én af Cobra’erne, som den amerikanske præsident. Med ham i præsidentens sted kan terrororganisationen Cobra starte et sandt ragnarok af en verdenskrig. For at stoppe dette vanvid må G.I. Joe-soldaterne opsøge manden, der i sin tid gav enheden sit navn: General Joe Colton.

Nu må den amerikanske eliteenhede G.I. Joe gøre hvad de kan for at  redde verden fra terrororganisationen og dens ondskabsfulde planer om verdensherredømmet.

Filmen er instrueret af Jon M. Chu og tilføjer bl.a. Bruce Willis, Ray Stevenson og Dwayne Johnson til rollelisten – sidstnævnte som karakteren Roadblock.

SE ALLE DE NYE NETFLIX FILM HER

Sjældent har de danske anmeldere været så delte, som da G.I. Joe: Retaliation kom i biograferne herhjemme i 2011.

BT gav filmen 1 stjerne og skrev: “Man er træt af det hele allerede efter et kvarter. Efter 110 minutter er man grædefærdig og overvejer for en stund det rimelige i nogensinde at sætte sine ben i en biograf igen.”

Jyllands-Posten var der i mod mere positiv og gav filmen 4 stjerner: “Det er tomhjernet action, men ”G.I. Joe: Gengældelsen” giver en cool kropslig oplevelse.” Det er altså en film der deler vandene – nu er du advaret.

G.I. Joe så dagens lys i 1964 i form af små action-men. Oprindelig var de fire figurer, men siden kom der flere til. Der er lavet både tegneserier og en animeret TV-serie om figurene, inden G.I. Joe blev filmatiseret i 2009 i filmen G.I. Joe: The Rise of Cobra, som også ligger på Netflix. Filmen blev en kæmpe biografsucces.

G.I. Joe: Retaliation kom på Netflix den 8. november 2014.

Se traileren til ‘G.I. Joe: Retaliation’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.