Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

Dokumentaren ‘Virunga’ om Afrikas ældste nationalpark

Virunga er en både flot, fasinerende og skræmmende dokumentarfilm fra Netflix om Afrikas ældste nationalpark og de folk, der hver dag med livet som indsats forsøger beskytte parken og dens dyr.

Mellem Virunga og Rwenzori bjergene i den østelige del af Den Demokratiske Republik Congo ligger Virunga National Park med sit fantastiske dyre- og planteliv. Men de 8000 kvadratkilometer er samtidig også en slagmark for krypskytter og bevæbnede militser, som forsøger at få del i Congos store naturressourcer.

Dokumentaren følger de modige parkbetjente, dyrepasserne og en belgisk miljøforkæmper. Denne lille gruppe fungerer som den sidste forsvarslinje til den gamle nationalpark, der er hjemsted for klodens sidste bjerggorillaer.

DE BEDSTE DOKUMENTARFILM PÅ NETFLIX

Virunga er produceret af skuespilleren Leonardo DiCaprio og han håber, at Virunga kan være med til at åbne verdens øjne for, hvad der sker i en del af Afrika, som resten af verden har glemt eksisterer. “Der er historien om naturens mangfoldighed og fortæller om dem, der vil ødelægge den og dem, der vil beskytte den.” siger DiCaprio.

Virunga er instrueret af Orlando von Einsiedel og fik eksklusiv verdenspremiere på alle Netflix-regionerne den 7. november 2014.

Se traileren til ‘Virunga’

http://youtu.be/WZDCGLHagAg

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.