Kategorier
BREAKING FOR BØRN NYHEDER

Mange november nyheder på Netflix til børn

Hvis du får brug for lidt underholdning til børnene på en regnvejrsdag, så er det godt nyt: Netflix har her ved indgangen til november opdateret deres tilbud til familiens yngste – Hvilket bestemt også var tiltrængt.

Med syv nye børnefilm og 12 nye serier på Netflix, er der udsigt til timevis af underholdning.

Blandt andet vil ungerne kunne hygge sig med de velkendte figurer Thomas Tog, Barbie, My Little Pony, Brandmand Sam samt Jake & Piraterne fra Ønskeøen kommet på Netflix, ligesom de nye serier fra LEGO Ninjago og LEGO Chima også har fået Netflix premiere.

PRØV ‘MIN BIO’ – BØRNENES EGEN BIOGRAF – GRATIS I 30 DAGE

På Flixnyt beskriver vi flere af nyhederne enkeltvis, men for nemheds skyld har vi lavet en komplet oversigt over alle Netflix nyhederne til børn.

Billede fra filmen Megamind

Megamind

Den fantastisk flotte Dreamworks animationsfilm Megamind, fra instruktøren bag de to Madagascar-film. Superskurken Megamind har endnu en gang udfordret superhelten Metro Man, men har denne gang mod forventning held til at slå superhelten ihjel. Megamind ser nu ikke anden udvej end selv at skabe en ny superhelt. Bare for at få lidt modspil. Desværre er hans nye modstander, Tighten, alt andet end en helteagtig superhelt … han er faktisk nærmere en skurk. Så hvad gør det Megamind til?

Brandmand-sam-store-skovbrand-netflixBrandmand Sam – Den Store Skovbrand

Brandmand Sam udfører en super heltemodig indsats og får en medalje for hans tapperhed og samtidigt tilbudt et nyt job I Newtown. I mellemtiden er Pontypandy spejderne på camping tur og der opstår en skovbrand der truer hele Pontypandy. Alle er klar til evakuere!. Se med i denne time lange film om Brandmand Sam tager det nye job i Newtown? Og om han får styr på den store skovbrand.

Billeder fra Alpha and OmegaAlpha & Omega

I familiefilmen ‘Alpha & Omega’ må de to ulve – alfaulven Kate og omegaulven Humphrey – arbejde sammen for at finde tilbage til flokken, efter de er blevet taget af parkbetjentene og fragtet til et fremmed land. Nu starte kampen for at finde tilbage hvor de kom fra.

thomas-vennerne-mysteriet-paa-blaabjerget-netflixThomas & Vennerne – Mysteriet på Blåbjerget

Da der er problemer ved Blåbjergs stenbrud, bliver Thomas sendt af sted for at hjælpe hans venner på de smalle spor. Mens han rangerer opdager han et lille grønt tog, der gemmer sig i tunnellerne. Thomas giver dog ikke op og er fast besluttet på at komme til bunds i mysteriet. Han opdager dog, at sandheden er noget værre end han turde forstille sig! Tag med på et spændende mysterium med Thomas Tog og alle hans venner.

thomas-vennerne-dieselernes-dag-netflixThomas & Vennerne – Dieselernes Dag

Thomas og hans bedste ven Percy er i gang med at slukke en brand på en gård, heldigvis ankommer Belle og hjælper dem. Da branden er slukket, er Belle løbet tør for vand, og Thomas og Percy hjælper hende tilbage til remisen. Da Thomas bruger en del tid sammen med de nye brandbiler, bliver Percy venner med ballademageren Diesel 10, som senere overtager Sodor.

thomas-vennerne-jernbanens-konge-netflixThomas & Vennerne – Jernbanens Konge

Da en særlig gæst ankommer til Sodor med en stor overraskelse og job til Thomas, Percy og James, tager holdet ud på et stort eventyr. Togene møder nye venner og opdager våbenskjolde, rustninger og legender af gamle helte. Deres tapperhed er sat på prøve, da deres nye ven Stephen forsvinder. Kan Thomas finde ham? Vil togene afsløre sandheden om Sodors store mysterium?

TBillede fra Thomas Tog - Historie om modhomas & Vennerne – En historie om mod

Thomas og vennene må se frygten i øjnene, da de drager ud på deres modigste eventyr nogensinde. En storm på øen Sodor afslører enorme fodaftryk! Thomas og Percy er ivrige efter at finde ud af, hvem der har sat disse spor. Percy er bange for, at der er et monster, men Thomas vil lære ham at være modig. Det er dog ikke lige sådan af finde løsningen på mysteriet. Nye hindringer og farer dukker op på sporet, men med hjælp fra vennerne og en masse mod, finder de frem til det overraskende svar.

PRØV ‘MIN BIO’ – BØRNENES EGEN BIOGRAF – GRATIS I 30 DAGE

LEGO-Chima-Netflix

LEGO: Legends Of Chima

Engang var Chima et fredeligt land, men nu er der opstået en kamp mellem otte dyrestammer, fordi da krokodillerne insisterer på at få deres del af den kraftige energikilde Chi, som både kan forlænge og ødelægge liv. Forbered dig på at opleve en magisk verden med en utæmmet natur, skønhed og forunderlige begivenheder. En verden med dyrekrigere og Chi – naturens egen kraft… Velkommen til Chima.

Billede fra LEGO NinjagoLEGO Ninjago: Masters Of Spinjitzu

Efter en periode med fred står vores fire ninjahelte over for en ny farlig fjende. Lloyd Garmadon – søn af deres ærkefjende Lord Garmadon – har sluppet fire ældgamle ondskabsfulde slangeracer med magiske våben og enestående kræfter løs. Et forladt skib bliver det nye ninjahovedkvarter, og den opfindsomme Jay forvandler det til et flyvende fort. Der opstår splittelse blandt ninjaerne, da de hører om en ældgammel legende: Én ninja vil blive større end alle andre ninjaer og forvandles til Den Grønne Ninja, som skal kæmpe den ultimative kamp… men hvem? Se de fantastisk eventyr med vores fire ninja-venner Lloyd, Kai, Jay og Cole.

jjake-piraterne-paa-oenskeoeen-netflixJake og Piraterne fra Ønskeøen

Den populære Disney-serie som er inspireret eventyret om Peter Pan. Inden du når at sige ”jeg kan flyve”, så er Peter Pan vendt tilbage for at lede Jake og hans besætning ud på deres første eventyr. En dag da Peter Pan leger, stikker hans skygge af og havner i klørene på Kaptajn Klo. Nu er det op til Jake, Lizzy, Bulder – og DIG, at hjælpe Peter med at redde sin skygge. Glæd dig til mange spændende eventyr med Jake og Piraterne på Ønskeøen.

elias-den-lille-redningsbad-netflixElias

Følg med til Lundevig og mød den lille redningskutter Elias og alle hans venner, der gør hvad de kan for at beskytte byen Lundevig mod farer på land, til vands og i luften. Mød den kloge fyr Storeblink, den storsnudede motorbåd Kruse Knaldperle, den flittige helikopter Helinor og de syngende både huse og Krana, der holder til på anløbsbroen.

mia-og-mig-netflixMia & Mig

Den 12-årige Mia sendes på kostskole, da hendes forældre dør. Inden da får hun en sidste gave fra forældrene: En bog, der fører hende til det magiske rige Centopia og pludselig åbner der sig en verden af elver, enhjørninger og en ond dronning ved navn Panthea. Glæd dig til at blive kastet ud i et fantastisk eventyr, hvor Mia må finde sin indre styrke for at redde en hel befolkning af enhjørninger.

my_little_pony_season_3-netflix

My Little Pony

Nu er 3. sæson også kommer på Netflix. En rejse til det fortryllede land Equestria, hvor enhjørningen Twilight Sparkle og hendes venner er på eventyr og lærer værdifulde lektioner om venskab. I sæson 3 må Twilight Sparkle og de øvrige enhjørninger tage sig af en bølle og beskytte en magisk kongerige i de nordlige vinterlande.

Barbie_Life_in_the_Dreamhouse_NetflixBarbie Life in the Dreamhouse

Tag med den blonde Barbie og hendes fabelagtige venner, og se, hvad der sker bag kulisserne i denne animerede webserie.

Mumitroldene-NetflixMumitroldene

Mød de sjove figurer fra Mumidalen, mens de forundres over de ting, der kommer op af Troldkarlens hat, møder gæster fra rummet og meget mere. I første sæson oplever vi blandt andet, hvordan Mumitrolden drømmer, at hans hale falder af.

masha-og-bjoernen-netflixMasha og Bjørnen

1 sæson af den russiske animerede tv-serie Masha og Bjørnen, som er baseret på et gammelt russisk eventyr, men der er intet gammeldags over den fejende flotte, animerede tv-serie! Den livlige lille Masha bor i skoven med sin bedstefar og hun ELSKER dyr. En dag hvor Masha forvilder sig ud i skoven, møder hun en ven for livet: Han er brun, han har pels, og han er omtrent fem gange så stor som Masha. Nu skal de ud på de vildeste eventyr sammen, Masha og Bjørnen!

venskabsbyen-halloween-hurlumhej-netflixVenskabsbyen – Halloween-hurlumhej

Det er Halloween i Venskabsbyen. Kimmy er kommet hjem fra ferie, men byen er ikke som den plejer at være. Den er fyldt med monstre og andre sære væsner. Kimmy vælger derfor at kontakte politiet, men ved politistationen oplever hun endnu flere mærkelige ting. Der er en mystisk skabning som åbner døren for hende.. Kan Max mon forklare hvad der sker?

venskabsbyen-julemandsforvirring_netflixVenskabsbyen – Julemandsforvirring

Det er jul i Venskabebyen, hvor alle er spændte og glade. Børnene er spændte på om nissen kommer igen i år, og Ellie og resten af brandstationen har fået en opgave. De skal finde et kæmpestort juletræ som skal stå midt i byen. Max glæder sig ekstra meget, for det er ham der plejer at være nisse under julefesten.

Explore the World with Miffy

Førskolebørn kan udforske verden sammen med Miffy og hendes venner og lære mere om kultur, skikke, tøj, bygninger, dyr, musik og meget mere.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.