Kategorier
FILM

Oplev Connie Nielsen i ‘The Great Raid’ på Netflix

Den amerikanske krigsfilm The Great Raid fra 2005 kan nu ses på Netflix…..hvis du da orker det. Mere om det senere.

The Great Raid fortæller den sande og hidtil ukendte beretning om den 6. Ranger Battalion, der satte alt ind for at redde de 500 tilbageværende amerikanske soldater, der har opholdt sig tre år i den japanske krigsfangelejr Cabanatuan på Filippinerne omkring 40 kilometer bag fjenden linjer.

Nu hvor redningen nærmer sig begynder japanerne at myrde alle fanger, når de trækker sig tilbage. I desperat forsøg på at redde de sidste fanger iværksætter 6th U.S. Ranger Battalion et overraskelsesangreb dybt inde bag fjendens linier. Skridt… for skridt… sniger soldater og partisaner sig gennem junglen – i stilheden før stormen.

Trods et budget på 80 millioner dollars, hvilket gør The Great Raid til den dyreste og mest ambitiøse 2. Verdenskrigs film i nyere tid, formår den ikke helt at holde os fanget. Filmen kom ikke i de danske biografer og det på trods af, at Connie Nielsen har en fremtrædende rolle i filmen.

The Great Raid kom på Netflix den 1. november 2014.

Se traileren til ‘The Great Raid’

http://youtu.be/AjSG5enizgw?t=5s

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.