Kategorier
FILM

Chris Rock i komedien ‘2 Days in New York’

Fordommene om franskmænd slippes fri i den amerikanske komedie 2 Days in New York fra 2012, som netop er kommet på Netflix.

I 2 Days in New York bor den smarte radiovært og journalist Mingus (Chris Rock) og hans franske kæreste, fotografen Marion (Julie Delpy), i en hyggelig lejlighed i New York med en kat og sammenbragte børn fra tidligere forhold.

Men familiefreden bliver udfordret, da Marions joviale far, søsteren med det meget europæiske syn på sex og dennes overgearede ekskæreste kommer på besøg fra Frankrig.

Filmen er en efterfølger til 2 Days in Paris fra 2007.

Jyllands-Posten gav filmen 3 stjerner og skrev: “Det var virkelig velfungerende i Paris, men i New York bliver det en smule for flimrende og selvoptaget. Det er en skam, for Delpy er en interessant multi-kunstner, der absolut har meget at byde på.”

2 Days in New York kom på Netflix den 2. november 2014.

Se traileren til ‘2 Days in New York’

http://youtu.be/BQW0jXhqwkg?t=6s

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.